Icon/Greenline Created with Sketch.

Doosmappen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Doosmappen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Schrijfblokken met omslag

  Drukproducten

  Brochures

  Drukproducten

  -50%

  Losbladige verzameling

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Bedrukte doosmappen

  Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest - dit gezegde wordt al generaties lang doorgegeven. Ook u kunt uw documenten opruimen, met stijl en gevoel voor design. Bij print24.com kunnen wij uw documentenmappen professioneel bedrukken met uw persoonlijke motieven, zodat u niet alleen kunt profiteren van extreem lage prijzen, maar ook van topkwaliteit. Als een van Europa's grootste onlinedrukkerijen beschikken wij bovendien over de nodige capaciteiten om ook zeer grote drukopdrachten van maximaal 10.000 documentenmappen in één keer te drukken. Als u uw documentmappen door ons wilt laten drukken, kunt u hier op deze pagina beginnen met het configureren van uw bestelling.


  Wilt u documenten, tijdschriften of prijslijsten veilig opbergen, maar toch de afzonderlijke pagina's gemakkelijk toegankelijk houden? Dan zijn onze documentmappen precies wat u nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld voor elk kwartaal een andere kleur kiezen, zodat u uw documentbeheersysteem al op orde hebt voordat u begint. Of u kunt verschillende ontwerpen gebruiken, afhankelijk van of u prijslijsten of tijdschriften wilt opbergen. U bepaalt het helemaal zelf, want u bent degene die uw drukwerk hier bij print24.com configureert. Natuurlijk staan wij u bij vragen graag terzijde - neem gewoon per e-mail of telefoon contact met ons op.

  De perfecte map voor presentaties of beurspresentaties

  Zou het niet de perfecte indruk maken als u en uw medewerkers bij presentaties en beursoptredens al uw belangrijke documenten in uniforme mappen zouden opbergen? Laat dan uw documentenmappen drukken door print24.com. Dat is heel eenvoudig. Alles wat u nodig hebt is een drukbestand met uw huisstijl of een aantrekkelijke afbeelding die herkenning genereert voor uw bedrijf. Met slechts enkele muisklikken kunt u vervolgens uw drukopdracht configureren en uw medewerkers een stijlvol, praktisch product presenteren.

  Agenten of autohandelaars werken vaak met veel verschillende documenten bij de verkoop van hun artikelen. En u kunt sterke, stijlvolle mappen gebruiken om deze allemaal in op te bergen! Zo hebben uw klanten alles netjes bij elkaar en benadrukt u uw professionaliteit. U kunt uw mappen ontwerpen zoals u dat wilt. Dankzij moderne drukprocessen kunnen wij vrijwel elk motief in topkwaliteit op uw mappen drukken.

  Eén formaat en drie vulhoogtes om aan uw behoeften te voldoen

  Alle doosmappen op print24.com zijn geschikt voor DIN A4 formaat, maar kunnen natuurlijk ook kleinere documenten bevatten. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende vulhoogtes: 15, 30 en 45 mm.


  Dankzij het gelamineerde karton zijn deze doosmappen sterk genoeg om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk en zonder veel slijtage langdurig kunnen worden gebruikt.

  Hoogwaardige afwerking en een innovatieve sluiting

  Onze doosmappen zijn van een uitstekende afwerking. Deze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig 2,2 mm dik grijsbord karton, dat verder is versterkt met extra laminaat op het drukwerk. Aan beide uiteinden zijn ook zwarte of grijze plastic houders aangebracht als extra bescherming voor de inhoud van de map. Na het drukken worden de mappen geassembleerd geleverd. Houd er bij het maken van het afdrukbestand rekening mee dat de twee kappen 7 millimeter in het afdrukformaat worden verlengd.


  Het bevestigingsmechanisme is een echt hoogtepunt. Het gepatenteerde 3M ™ Dual Lock ™ -systeem is een flexibel, zelfklevend, rolvormig drukslot. Het is in wezen een strook polyolefine met bovenaan kleine koepels. Wanneer het slot tegen elkaar wordt geschoven, zijn de twee delen stevig met elkaar verbonden, maar kunnen ze weer gemakkelijk worden geopend. Een groot voordeel van dit speciale slot is dat het geen gaten van schroeven of klinknagels bevat wanneer het op de map wordt bevestigd, wat resulteert in een mooier uiterlijk.

  Beter beschermd: een doosmap met gelamineerde buitenkant

  Uw documenten en die van uw bestaande of potentiële klanten worden nog beter beschermd in de naar uw wens bedrukte doosmappen omdat ze standaard aan de buitenkant gelamineerd zijn. Dit betekent dat we een extra coating aanbrengen, die verkrijgbaar is in vier verschillende versies:

  Glanzende laminering zorgt voor geweldige visuele effecten, net als de matte optie. Als u kiest voor laminaat met linnen afwerking, zullen uw doosmappen bijzonder aangenaam aanvoelen, terwijl de "matte krasvaste" variant voor extra stevigheid zorgt.