Icon/Greenline Created with Sketch.

Linialen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Linialen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Potloden

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Drukproducten

  Notitieboeken

  Drukproducten

  Sticky notes

  Drukproducten

  Klemborden

  Bedrukken van linialen

  Zelfs in het digitale tijdperk zijn meetlatten belangrijk werkmateriaal voor het onderwijs op scholen en universiteiten. Hier op print24.com kunt u linialen laten drukken met uw reclame en ze als praktische en nuttige give-aways onder uw jongere klanten verspreiden. In onze drukkerij profiteert u van verschillende variaties in bedrukking en uitvoering van de drukproducten.


  Wie kan zich de wiskundelessen niet meer herinneren waarin driehoeken en andere geometrische vormen moesten worden getekend? De liniaal is ook een waardevol instrument voor uittreksels of onderzoek in lezers en boeken tijdens studies. Gebruik deze hoge doelgroepaffiniteit en bedruk hoogwaardige plastic linialen met uw reclameslogans of spreuken om punten te scoren bij studenten van alle leeftijden! De printgegevens kunnen met een paar klikken worden geconfigureerd en u kunt uw printopdracht direct online versturen.

  Ideale relatiegeschenken voor leerlingen en studenten

  Of het nu gaat om een wijkspaarbank of een supermarkt, een studentenverzekering of een voedselbezorgservice, als uw doelgroep scholieren en studenten omvat, zijn linialen perfect als relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen praktisch, maar met een trendy design kunnen ze ook een gewild "lifestyle"-product worden.

  Als u zelf creatief bent, kunt u natuurlijk de linialen ontwerpen om in uw winkel te verkopen. Een leuk gebaar voor uw kantoorpersoneel zou ook zijn om linialen met een persoonlijke boodschap te drukken en aan iedereen uit te delen.

  Afdrukgebied voor enkelzijdig afdrukken

  160 x 12 mm zijn beschikbaar voor het drukken van uw slogans, logo's, motieven of adressen. Het product is aan één zijde bedrukt.


  Neem bij het aanmaken van het printbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken soepel en snel voor u uitvoeren.

  Hoogwaardige plastic linialen van 16 centimeter

  Onze linialen zijn ook gemaakt van hoogwaardig en robuust PS-kunststof (polystyreen) in rood, blauw of wit en hebben een schaalverdeling van 16 centimeter. Het oppervlak valt schuin af en heeft een inktrand.

  Moderne drukprocessen voor een breed scala aan mogelijkheden

  Om uw reclame-elementen op de linialen te drukken, maken we gebruik van moderne digitale druk of tampondruk, afhankelijk van uw keuze. Wij zijn in staat om druksjablonen met steunkleuren om te zetten. Als u foto's of meerkleurige motieven wilt aanbrengen, raden wij u het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé aan.

  Als u niet zeker weet welke afdrukoptie de juiste is voor uw linialen, kunt u ons bellen. Wij helpen u vakkundig en vrijblijvend.