lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Linialen

Beter online printen!

Linialen

Linialen
Bedrukt
Uitvoering met schaalverdeling van 16 cm
Kunststof
Kleur Wit
Drukbereik 160 x 12 mm
4/0 kleurig CMYK
Geen drukproef
Geen
50 Stuks
1 Motief
Standaard tot 07.02.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Linialen
 • 1 zijde
 • 160 x 12 mm
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Kunststof
 • met schaalverdeling van 16 cm
 • Wit
 • Bedrukt
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Maandag, 07.02.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

239,25 € | 289,49 €

| 4,92 € | 5,95 €

Linialen
1 zijde , 160 x 12 mm, 4/0 kleurig CMYK, Kunststof, met schaalverdeling van 16 cm, Wit, Bedrukt, 50 Stuks, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Maandag, 07.02.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

239,25 € | 289,49 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclameproducten

Potloden

Drukproducten

Notitieblokken

Drukproducten

Notitieboeken

Drukproducten

Sticky notes

Drukproducten

Klemborden

Bedrukken van linialen

Zelfs in het digitale tijdperk zijn meetlatten belangrijk werkmateriaal voor het onderwijs op scholen en universiteiten. Hier op print24.com kunt u linialen laten drukken met uw reclame en ze als praktische en nuttige give-aways onder uw jongere klanten verspreiden. In onze drukkerij profiteert u van verschillende variaties in bedrukking en uitvoering van de drukproducten.


Wie kan zich de wiskundelessen niet meer herinneren waarin driehoeken en andere geometrische vormen moesten worden getekend? De liniaal is ook een waardevol instrument voor uittreksels of onderzoek in lezers en boeken tijdens studies. Gebruik deze hoge doelgroepaffiniteit en bedruk hoogwaardige plastic linialen met uw reclameslogans of spreuken om punten te scoren bij studenten van alle leeftijden! De printgegevens kunnen met een paar klikken worden geconfigureerd en u kunt uw printopdracht direct online versturen.

Ideale relatiegeschenken voor leerlingen en studenten

Of het nu gaat om een wijkspaarbank of een supermarkt, een studentenverzekering of een voedselbezorgservice, als uw doelgroep scholieren en studenten omvat, zijn linialen perfect als relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen praktisch, maar met een trendy design kunnen ze ook een gewild "lifestyle"-product worden.

Als u zelf creatief bent, kunt u natuurlijk de linialen ontwerpen om in uw winkel te verkopen. Een leuk gebaar voor uw kantoorpersoneel zou ook zijn om linialen met een persoonlijke boodschap te drukken en aan iedereen uit te delen.

Afdrukgebied voor enkelzijdig afdrukken

160 x 12 mm zijn beschikbaar voor het drukken van uw slogans, logo's, motieven of adressen. Het product is aan één zijde bedrukt.


Neem bij het aanmaken van het printbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken soepel en snel voor u uitvoeren.

Hoogwaardige plastic linialen van 16 centimeter

Onze linialen zijn ook gemaakt van hoogwaardig en robuust PS-kunststof (polystyreen) in rood, blauw of wit en hebben een schaalverdeling van 16 centimeter. Het oppervlak valt schuin af en heeft een inktrand.

Moderne drukprocessen voor een breed scala aan mogelijkheden

Om uw reclame-elementen op de linialen te drukken, maken we gebruik van moderne digitale druk of tampondruk, afhankelijk van uw keuze. Wij zijn in staat om druksjablonen met steunkleuren om te zetten. Als u foto's of meerkleurige motieven wilt aanbrengen, raden wij u het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé aan.

Als u niet zeker weet welke afdrukoptie de juiste is voor uw linialen, kunt u ons bellen. Wij helpen u vakkundig en vrijblijvend.