Icon/Greenline Created with Sketch.

Set kleefbriefjes

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Set kleefbriefjes

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Potloden

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Notitieboeken

  Drukproducten

  Briefpapier

  Drukproducten

  Magazines

  Gepersonaliseerde kleefbriefjes set

  Sticky notes zijn een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven in kantoren en huishoudens. Ze herinneren ons dagelijks aan belangrijke afspraken of boodschappen. Het is dan ook geen wonder dat bedrijven ze graag gebruiken als relatiegeschenk. Laat sticky-note sets bedrukken voor uw klanten of zakenpartners. De sets bevatten notitieblokken en sticky notes in verschillende formaten. Begin nu met het samenstellen van uw gepersonaliseerde bedrukte sticky-note sets. Het maakt niet uit of u een kleine partij van 50 of 5.000 stuks bestelt. print24.com zorgt ervoor dat uw bestelling van de eerste tot de laatste set in topkwaliteit wordt uitgevoerd. U profiteert niet alleen van onze service, maar ook van aantrekkelijke online prijzen!


  Met een sticky-note-set hebben uw klanten of medewerkers altijd het juiste notitiepapier bij de hand. Door de praktische harde kaft neemt de set nauwelijks plaats in op het bureau. De individueel bedrukte sets kunnen ook direct worden gebruikt in keukens, werkplaatsen of klinieken.

  Sticky notes in het populaire DIN-formaat

  De set kleefbriefjes in DIN A7 bevat twee kleefbriefjes en een set foliemarkers. De kleefbriefjes zijn er in twee verschillende formaten (100 x 72 mm en 50 x 72 mm), elk met 50 vellen wit notitiepapier. 


  De set filmmarkers bestaat uit 5 x 20 vellen in het formaat 12 x 45 mm, gemaakt van transparante, gekleurde folie.

  Hoogwaardig papier voor uw sticky notes

  Het setje is gedrukt in portretstijl. Wij gebruiken hardcover papier voor de omslagen van de set. De klevende notitieblokken zijn gemaakt van 70 g/m² papier, dat zich onderscheidt door een hoge witheidsgraad en een gelijkmatig oppervlak.


  De kleefbriefjes mogen evenmin op levensmiddelen worden geplakt, aangezien het geplakte oppervlak oplosmiddelen bevat die niet geschikt zijn voor consumptie.

  Drukwerk van hoge kwaliteit voor de omslag

  De bedrukking van uw sticky-note sets omvat ook de omslag, die voldoende ruimte biedt voor uw motieven, tekst of logo's. Wij gebruiken hiervoor het beproefde 4/0 CMYK-drukproces. Uw sticky-notepads en gewone notitieblokken worden standaard in wit geleverd, maar kunnen op verzoek ook met CMYK-inkten worden bedrukt. 

  Heeft u vragen over deze opstelling of wilt u meer weten over de sticky-note sets? Bel dan ons service team of stuur ons een e-mail.