Icon/Greenline Created with Sketch.

Stickervellen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Stickervellen

  Drukken van stickervellen

  Stickers zijn veelzijdig. Als cadeaustickers maken ze een cadeauverpakking af, als verzamelstickers vallen ze in de smaak bij jong en oud. Stickers kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden, of prijzen en andere belangrijke informatie kunnen snel op producten worden geplakt. Voor welk doel u uw stickers en etiketten ook nodig hebt, wij drukken ze goedkoop en in hoge kwaliteit op vellen voor u.


  Wij kunnen tot 50.000 stickervellen per bestelling voor u produceren. Zo hebben wij voor alle klanten het juiste aanbod, zowel voor wederverkopers als voor grote bedrijven of particuliere klanten. Heeft u al een leuk motief bij de hand? Of wilt u stickers met uw bedrijfslogo drukken? Dan configureert u uw drukopdracht hier online met slechts enkele muisklikken.

  Wij drukken ronde, vierkante, rechthoekige en ovale stickers voor u

  Wij maken stickers in meer dan 20 verschillende maten. De ovale stickers zijn erg populair. Ze worden al lang gebruikt als autostickers voor bijvoorbeeld landcodes, maar ze zijn perfect voor reclame omdat het speciale formaat meer in het oog springt. Bij ons kiest u uit drie ovale stickers het juiste formaat. Stickers in DIN-formaat zijn ook erg praktisch. Van DIN A9 tot DIN lang en DIN A6, wij bieden praktische rechthoekige formaten die perfect zijn als retourstickers voor bijvoorbeeld online winkels.

  Vierkante stickers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende formaten van 20 x 20 millimeter tot 250 x 250 millimeter. Kiest u voor ronde stickers, dan zijn er drie formaten van 20 tot 80 millimeter in diameter. Rechthoekige stickers kunnen in staand of liggend formaat worden gedrukt. Afhankelijk van het formaat dat u kiest, worden uw stickers op A4- of A3-vellen gedrukt.

  Verschillende papieropties voor stickers

  Uw stickers worden iets heel bijzonders als u kiest voor viltgestreken ongestreken papier in wit. Dit papier is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar overtuigt ook door zijn speciale gevoel.


  Als uw focus op duurzaamheid ligt, is permanent graspapier een goede keuze. Aan het papier worden grasvezels toegevoegd, die afkomstig zijn van gemaaide openbare terreinen en niet van de veevoederproductie. Ook ons wit gerecycled kleefpapier is duurzaam.

  Een klassieker is de robuuste kleeffolie in wit, die ook permanent kleeft. De stickers in neongroen, neongeel of neonrood zorgen voor kleurrijke accenten. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld waarschuwingsborden of doeltreffende reclamestickers.


  Wilt u dat de stickers gemakkelijk te verwijderen zijn, kies dan voor wit, verwijderbaar kleefpapier. Deze optie wordt aanbevolen voor bijvoorbeeld cadeaustickers. Kiest u voor permanent klevend papier, dan is dat verkrijgbaar in wit of ondoorzichtig.

  Laat stickers drukken in vellen met tot wel vijf kleuren

  Wij drukken uw stickers in zwart of volgens het CMYK-procédé, waarbij meerdere kleuren mogelijk zijn. Daarnaast is CMYK plus wit beschikbaar. Dit is ideaal als u een kleurrijk motief wilt kiezen en er witte letters op wilt zetten.

  Uw stickers worden gedrukt op vellen in DIN A4- of DIN A3-formaat, afhankelijk van het stickerformaat dat u kiest. Na het drukken worden de stickers uitgestanst, zodat ze gemakkelijk van het papier kunnen worden gehaald en gebruikt.