Icon/Greenline Created with Sketch.

Verpakkingstape

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Verpakkingstape

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Verpakkingen

  Kartonnen mailers

  Verpakkingen

  Vouwdozen

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Drukproducten

  Complimentenkaarten

  Gepersonaliseerde verpakkingstape

  Voor veel mensen is verpakkingstape een vrij onbelangrijk onderdeel van het totale logistieke proces. Maar het kan meer dan alleen het beschermen en beveiligen van pakketten. Verpakkingstape heeft ook een enorm reclame- en merkpotentieel. Profiteer hiervan voor een beetje promotie of branding door gebruik te maken van gepersonaliseerde verpakkingstape? Hier bij print24.com kunt u uw motieven, slogans of bedrijfslogo's laten drukken op sterke, hoogwaardige en sterk hechtende verpakkingstape. Zo trekken uw pakketten de aandacht en blijven ze in het geheugen van de ontvanger hangen. Met de modernste drukmiddelen vullen wij uw drukopdrachten aan in topkwaliteit en aan eerlijke prijzen.


  Corporate design stopt niet bij de verpakking. Daarom gebruiken veel grote bedrijven ook hun bedrijfskleuren en logo's bij het bedrukken van verpakkingstape. In combinatie met bijpassende verpakkingsmaterialen zoals enveloppen of pakketverpakkingen kunt u een zeer esthetisch totaalproduct leveren. Het goede van print24.com is dat u geen groot bedrijf hoeft te zijn om uw logistieke processen professioneler te maken met persoonlijk bedrukte verpakkingstape. Wij kunnen uw verpakkingstape bedrukken in hoeveelheden vanaf 36 rollen per bestelling. Het enige wat u nodig heeft is een drukbestand. Stel uw bestelling samen in een paar klikken en wij leveren uw tape binnen enkele werkdagen bij u af.

  Praktisch formaat

  Wij bedrukken uw ontwerp op verpakkingsband met een breedte van 50 mm en een handige lengte van 66 m. De kerndiameter van de rollen is 76 mm. Het is aan u hoe lang uw ontwerp is. U kunt kiezen uit in totaal 11 lengtes, variërend van 169,6 mm tot 458,8 mm. 

  Houd er rekening mee dat het formaat overeenkomt met het afdrukgebied. Bekijk voor meer informatie het "Gegevensblad" op onze website.

  6 verschillende ontwerpen voor het bedrukken van uw verpakkingstape

  Wij bedrukken uw motieven op polypropyleenfolie of PVC-verpakkingstape. Beide materialen onderscheiden zich door een uitstekende hechting op alle soorten oppervlakken. Houd er rekening mee dat er maximaal twee kleuren kunnen worden bedrukt op polypropyleenfolie.


  Zowel PP-folie als PVC-folie kan worden geconfigureerd in wit, bruin of transparant.

  Gebruik de drukvormen meerdere malen

  Wij maken gebruik van drukclichés die voor elke bestelling op maat worden gemaakt. Als u een identieke nabestelling wilt plaatsen bij print24.com, kunt u hetzelfde cliché opnieuw gebruiken zonder dat u voor een nieuw hoeft te betalen.


  Selecteer bij een nieuwe bestelling uw bestaande formulier onder "Beeldlengte" in het configuratiemenu. Na het drukken bewaren wij uw drukformulieren voor maximaal één jaar. 

  Uw drukmogelijkheden - ook speciale kleuren beschikbaar

  Als u unieke visuele effecten wilt bereiken voor uw reclameboodschappen of instructies, raden wij u aan om te drukken in speciale kleuren zoals Pantone. Prints in goud of zilver kunnen er ook heel elegant uitzien, bijvoorbeeld op kerstverpakkingstape.


  Houd er rekening mee dat wij uw motieven alleen in volle toon kunnen afdrukken. Wij drukken met behulp van het flexodrukprocédé en wijzen erop dat er kleur- en drukvariaties kunnen optreden. Een maximale kleurafwijking van één toon volgens de kleurenschaal is toegestaan.