Icon/Greenline Created with Sketch.

XXL-Banners/BlowUps

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  XXL-Banners/BlowUps

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Grootformaat

  Bouwborden

  Grootformaat

  XXL-Banners/BlowUps

  Textielproducten

  Werkbroeken

  Textielproducten

  Werkjassen

  Textielproducten

  Jassen

  XXL-Banners/BlowUps drukken

  Met de hoogwaardige XXL-banners van print24.com trekt u alle ogen op uw reclameboodschap, zelfs in de verte. Bedek hele gebouwen met uw buitenreclame en laat voorbijgangers zich verwonderen. Maak uw gigantische banners in een persoonlijk ontwerp en configureer de drukopdracht eenvoudig online. Print24 biedt u de mogelijkheid om XXL-banners te drukken aan een voordelige prijs en die past bij de flair van de stad, het aankomende straatfestival of zelfs het seizoen. Of laat op uw XXL-banners zien wat er achter het dekzeil prachtig gecreëerd is.


  Van grote dekzeilen tot reusachtige posters, in onze online drukkerij kunt u tot 15 XXL-banners in één keer laten drukken. Door hun grootte worden de reusachtige banners over het algemeen in gevouwen toestand aan u geleverd.

  Enorm of gigantisch? Gevelbannerformaten op print24.com

  Om uw reclameboodschappen zo indrukwekkend mogelijk te laten uitkomen op de gevels van uw huis, speelt de grootte inderdaad een belangrijke rol. In onze print24.com drukkerij maken wij uw XXL-banners van een formaat van 4.000 x 10.000 millimeter. Zelfs met deze kleine XXL banners heeft u een advertentieruimte tot 40 vierkante meter ter beschikking. De breedte kan dan in stappen van twee meter worden vergroot.

  Vanaf een breedte van 12 meter wordt ook de lengte van uw XXL-banner vergroot, tot het grootste bannerformaat van 20 x 20 meter of 20.000 x 20.000 millimeter. Op een gigantische advertentieruimte van 400 vierkante meter kunt u dan bijzonder effectief uw doelgroep bereiken.

  Om een optimaal drukresultaat in dit formaat te verkrijgen, dient u de informatie over de vereiste resolutie in acht te nemen. Deze vindt u terug in de datasheet in ons Gegevensblad.

  Zeer duurzaam zeildoekmateriaal voor elk doel

  Heeft u een overmaatse visuele bescherming nodig in de vorm van een steigerzeil of een bijzonder stabiel gevelspandoek? Dan raden wij de XXL-banner op het ondoorzichtige 500 g/m² dikke PVC-zeildoek aan. Dit hoogwaardige materiaal is bijzonder scheurvast en duurzaam en bestand tegen krassen. Aan de andere kant is het luchtige en lichte meshdoek bijzonder geschikt voor uw reclameboodschap op steigers, op beurzen of als zonnezeil. In tegenstelling tot het PVC-zeil lijkt het 300 g/m² dikke materiaal bijna filigraan. Door de luchtdoorlaatbaarheid heeft het mesh zeil een bijzonder lage windbelasting en kan het zelfs bij harde wind niet gemakkelijk worden losgescheurd.

  De zogenaamde steigerzeilen, steigerdoeken of gevelspandoeken behoren tot de superieure buitenreclame en moeten bijzonder resistent zijn. De twee vinylstoffen waaruit u kunt kiezen voor het drukken van uw XXL-banieren zijn weerbestendig, UV-bestendig en gecertificeerd volgens DIN 4102-1 in bouwmateriaalklasse B1. Dit betekent dat print24 banners vlamvertragend zijn en geschikt voor gebruik in en op openbare gebouwen.

  Ophanging en bevestiging van XXL banners - Maar wat is een welt?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om XXL-banners op te hangen of te bevestigen aan steigers, huiswanden of plafonds. Daarom bieden wij u drie verschillende verwerkingsvarianten voor deze reuzenposters aan. Van onze klassieke dekzeilen kent u al de 10 centimeter brede zoomsteek en de randversterking met oogjes. Met de reuzenbanners kunt u nu ook kiezen voor een piping met een diameter van 1 cm aan de boven- en onderkant als verwerking.


  Het buiswerk is gemaakt van kunststof en wordt als randversterking aan het zeildoek bevestigd. Het wordt in de 50 mm brede piping gestoken, die met een hoge frequentie aan de banner op de rug wordt gelast. Zo kunt u uw XXL-banier in speciale buisleidingen plaatsen en dan ook zonder plooien op spanning brengen.

  Vanaf een breedte van tien meter wordt er een bevestigingsstrip (5 cm breed) met bevestigingspunten (om de 18 cm) bevestigd om het spandoek vast te zetten. Deze strook wordt altijd verticaal gelast, van boven naar beneden, aan de naden van het motief met hoge frequentie en is ideaal voor bevestiging aan de achterkant van de steiger in het midden van de XXL-banier.

  Bewezen drukproces voor uw XXL-banners

  Wij drukken uw ontwerpen in CMYK-vierkleurendruk. Dit drukproces maakt bijna alle ontwerpen mogelijk. Om in dit formaat een optimaal drukresultaat te verkrijgen, dient u de informatie over de vereiste resolutie in acht te nemen. Deze vindt u terug in de datasheet in ons Gegevensblad.

  Bent u nieuwsgierig en wilt u vooraf weten hoe uw XXL-spandoek er uit zal gaan zien? Met de screenproof op print24.com kunt u het veilig afspelen en alles nog eens controleren voordat u gaat bestellen. Wij plaatsen een digitale preview van uw printopdracht in uw klantaccount.