Icon/Greenline Created with Sketch.

Flessenlabels

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Flessenlabels

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Drukproducten

  Deurhangers

  Horecaproducten

  Kelnerboekjes

  Horecaproducten

  Placemats

  Horecaproducten

  Menukaarten

  Flessenlabels bedrukken

  Flessenlabels zijn een populair product onder adverteerders. Maar daarnaast vertrouwen veel wijnmakerijen, oliehandelaren of andere handelaren op onze expertise in het drukken van hun flessenlabels omdat bepaalde producten goed kunnen worden voorzien van aanvullende informatie. Bij het ontwerpen van flesetiketten zijn alleen de limieten van het papierformaat vastgelegd. Of het nu gaat om hoogwaardige afbeeldingen of platte tekst, of het nu gaat om foto's of meerkleurenafdrukken met speciale kleuren, met de online drukkerij van print24.com profiteert u van een eindeloos bereik aan mogelijkheden.


  Een klassieker voor flessenlabels zijn receptideeën. We zetten uw ideeën op een flessenlabel van 65 x 140 millimeter die op water- of wijnflessen, olie- of drankflessen wordt bevestigd. Druk bijvoorbeeld de nieuwe trendy cocktail op je hanger als je je flessenlabel aantrekkelijker wilt maken, of geef een heerlijk recept mee voor een heerlijke salade met je frisse, fruitige olijfolie! Het print24 team zorgt ervoor dat jouw ideeën in topkwaliteit worden gedrukt. Als u vragen heeft over het drukken van uw flessenlabels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze competente helpdesk via telefoon of e-mail.

  Voor Weingüter of Ölhersteller

  Het drukken van flesetiketten kan ook de moeite waard zijn voor wijnmakerijen, producenten van mousserende wijn of oliemolens. U kunt uw wijnen bijvoorbeeld voorzien van extra informatie over de teeltgebieden of lopende promoties. Evenzo is het een goed idee voor oliehandelaren om de oliën te voorzien van referenties naar bijvoorbeeld andere olieproducten van hetzelfde merk. Waar u uw flesetiketten ook voor wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat ze professioneel en in topkwaliteit worden bedrukt!

  Praktisch formaat - kan aan één of beide zijden bedrukt worden     

  Als het gaat om flessentrailers, moet je niet lang met het formaat experimenteren. Daarom hebben wij voor u al een voorselectie gemaakt met het formaat 65 x 140 millimeter. Wij drukken deze tags voor u in staand formaat.     

  Verschillende soorten papier voor uw flessenetiketten

  Voor flessenlabels is het belangrijk om stevig papier te gebruiken. Bij print24.com heb je de keuze uit negen verschillende papiersoorten. Grammages van 170 g / m² tot 400 g / m² zijn beschikbaar voor uw hogere eisen. Een bijzonder robuuste variant is het premium karton voor het drukken van foto's van 400 g / m². De papierklassiekers voor flessenlabels zijn de 350 g / m² en 400 g / m² offsetpapier.


  Het witte gerecyclede papier van 300 g / m² is voor bijzonder milieubewuste klanten, omdat het papier het Blue Angel-certificaat heeft. Al het papier kan worden besteld in zowel matte als glanzende versies. Flessenlabels gemaakt van premium kartondruk van 400 g / m² worden standaard mat gedrukt.

  Flessenlabels van papier met veredeling

  Als u uw flessenlabels wilt verfijnen, heeft u bij print24.com verschillende opties die weer afhangen van uw papierkeuze.


  UV-vlakvernis / laminaat: deze twee speciale afwerkingsopties geven niet alleen uw flessenlabels een bijzonder aantrekkelijk oppervlak, maar de bedrukking wordt ook beschermd door een extra laag. Ons papier in gramgewichten van 170 g / m², 250 g / m² en 350 g / m² is geschikt voor dit type afwerking.

  Blindpregen / reliëffolie / hot foil: Als u kiest voor het gestreken papier van 250 g / m² of 350 g / m², kunnen we uw flessenlabels voorzien van een haptisch waarneembare afwerking. In combinatie met speciale kleuren of goud en zilver kunnen hele mooie effecten worden behaald. 

  Eenvoudig, puristisch of uitbundig elegant: uw kleuropties 

  Voor enkelzijdig of dubbelzijdig drukken kun je op print24.com kiezen uit alle opties van een moderne drukkerij. Als u wilt dat uw flessenlabels heel eenvoudig zijn en alleen dienen voor het labelen, kunt u de producten in gewoon zwart laten drukken. Maar als u extra effecten wilt bereiken, zijn de speciale kleuren HKS of Pantone of goud of zilver verkrijgbaar. Zo kunnen wij voor u tal van bijzondere kleurencombinaties realiseren. 

  Door verschillende kleurtypes te combineren, kunnen nog meer kleureffecten worden bereikt. De volgende combinaties zijn mogelijk bij print24:


  Zwart + HKS, Zwart + Pantone, Zwart + Goud, Zwart + Zilver

  CMYK + HKS, CMYK + Pantone, CMYK + Goud, CMYK + Zilver