lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Menukaarten

Beter online printen!
Product
Menukaarten
Productvarianten
Eigenschappen
4 zijdes
Formaat 105 x 210 mm DL
Staand
135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
4/4 kleurig CMYK
1-breukvouw
Geen Afwerking
Zonder perforatie
Geen rillen
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Motief
25 Stuks
Levering
Geen bundeling
Standaard naar verwachting op 13./14.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Menukaarten
 • 4 zijdes
 • 105 x 148 mm A6 Staand
 • 135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 4/4 kleurig CMYK
 • 1-breukvouw
 • Geen bundeling
 • 25 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 13./14.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

19,33 € | 23,39 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Menukaarten
  4 zijdes, 105 x 148 mm A6 Staand, 135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 4/4 kleurig CMYK, 1-breukvouw, Geen bundeling, 25 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 13./14.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  19,33 € | 23,39 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Drukproducten

  Deurhangers

  Horecaproducten

  Servetten

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Menukaarten drukken

  Met print24.com drukt u uw menukaarten aan de laagste prijzen en in uitstekende kwaliteit. Het maakt niet uit of u frisse en vrolijke ijsmenu's nodig heeft voor uw ijssalon, een nobel menu voor uw gastronomisch restaurant of een groot aantal menukaarten voor uw restaurantketen. Wij drukken zowel kleine aantallen van 25 kaarten en meer als grote oplages van maximaal 500.000 menukaarten tegelijk. Als één van de grootste online drukkerijen in Europa bieden wij u niet alleen een uitstekende service, maar kunt u ook op ons rekenen voor een tijdige en hoogwaardige productie.


  Een ijsmenu is meer dan alleen maar een stukje papier met verschillende soorten ijs. Creëer een onweerstaanbaar ontwerp met beelden van uw grootste ijscoupes die uw klanten doen watertanden. Met behulp van hoogwaardige inkten drukken wij uw ijskaarten zodat uw foto's en teksten optimaal tot hun recht komen. Met speciale kleuren en afwerkingen kunt u extra accenten zetten en zich duidelijk onderscheiden van de standaardproducten.

  Veel perfecte formaten voor uw menukaarten

  Met print24.com heeft u zeven verschillende formaten om uit te kiezen bij het ontwerpen van uw menukaarten. Met DIN long, A6, A5 en A4 kunt u uw menukaarten of ijsmenu's perfect laten afdrukken in standaardformaten. Deze kaarten zijn daarom ook ideaal om in gestandaardiseerde menu-mappen of andere mappen te bewaren. Bovendien kunt u uw menukaarten door ons laten drukken in deze formaten: 100 x 210 millimeter, 105 x 297 millimeter en 120 x 120 millimeter.

  Houd er bij de keuze van uw formaat rekening mee dat het gewenste formaat altijd betrekking heeft op het gesloten of bewerkte of gevouwen product. Voor het beste resultaat voegt u aan alle zijden een afloop van 2 mm toe aan uw afdrukbestand. Overigens: alle formaten kunnen in staand en liggend formaat worden uitgevoerd.

  Nog meer ontwerpvrijheid met verschillende soorten papier

  Als u een bepaald formaat hebt gekozen, kunt u een beslissende bijdrage leveren aan de impact van uw voedsel- of drankenmenu's door het juiste papier te kiezen. Alle formaten kunnen worden gedrukt op de volgende papiersoorten:


  U kunt kiezen uit verschillende grammages voor gestreken papier, van de goedkope 115 g/m² tot de 350 g/m² voor meer veeleisende toepassingen.


  Het offsetpapier is verkrijgbaar in de klassieke varianten 80 g/m², 90 g/m², 100 g/m² en 170 g/m².


  Bijzonder milieubewuste klanten kiezen voor het witte, voor printers geschikte 80 g/m² en 170 g/m² gerecycled papier, omdat het is bekroond met het Blue Angel-certificaat.

  Voor elegantere menukaarten raden wij u ons hoogwaardig gestreken papier in verschillende grammages aan. Daarnaast kunt u uw kaarten op gestreken papier zowel in glans als mat online configureren. Als u uw menu's later nog eens extra wilt vormgeven met standaard printers, bijvoorbeeld als sjabloon om uw wekelijkse aanbiedingen zelf in te drukken, kiest u gewoon voor offset of felwit gerecycled papier. 

  Uw afwerkingsmogelijkheden

  Papierveredelingen zorgen voor nog meer stabiliteit en bescherming. Bescherm bijvoorbeeld uw ijskaarten met beschermende laminaat. Dit maakt uw producten resistenter en dus duurzamer. Afhankelijk van uw wensen kan deze folie dan een glanzend, mat, fluweelachtig of linnenstructuurachtig oppervlakte-effect bereiken. U kunt deze afwerking kiezen voor 170 g/m², 250 g/m² en 350 g/m² gestreken papier.

  Met UV-lak kunt u zowel hoogglanseffecten als perspectiefvolle effecten bereiken. Deze afwerking van het oppervlak maakt het product ook bestendig en beschermt het zo tegen krassen. Deze optie is beschikbaar voor alle gestreken papieren van 115 g/m² tot 350 g/m².

  Uw verwerkingsmogelijkheden

  Stem de verwerking van uw menu's met print24.com precies af op het latere gebruik. Als u bijvoorbeeld kiest voor 1- of 2-zijdig bedrukken, worden uw kaarten op maat gesneden. Bij 4-zijdig bedrukken krijgt uw drukwerk een enkele vouwlijn. Met de 6-zijdige optie kunt u kiezen tussen een wikkelvouw of een waaiervouw.

  Voor 8-pagina's menu's bieden wij u de mogelijkheden van 2-voudige parallelle vouw, 3-voudige wrap-around vouw of 3-boek fanfold. Weet je het niet zeker? Uiteraard kunnen wij al uw vragen over de verwerking van uw menu's telefonisch beantwoorden!

  Uw drukmogelijkheden - ook met speciale kleuren op aanvraag

  Het maakt niet uit welke papiersoort u kiest want bij print24 kunt u uit het hele spectrum putten. Wij bieden u zowel klassieke zwartdruk als het moderne CMYK-vierkleurenprocédé aan. Het bijzondere eraan: u kunt zowel zwarte bedrukking als CMYK combineren met speciale kleuren zoals HKS of Pantone. Goud of zilver zijn ook beschikbaar voor speciale kleureffecten. Zo heeft u de keuze uit een groot aantal steunkleuren, afhankelijk van de configuratie!


  Als bijzonder hoogtepunt bieden wij twee opties voor het bedrukken van goud- of zilverkleuren.

  Ten eerste de klassieke methode in de offsetdruk en ten tweede in de digitale druk. Dit laatste werkt ook voor kleine oplages. Het printen voor Gold Digital/Zilver Digital gebeurt met behulp van metallic toner met speciale pigmenten die zorgen voor een reflectie. Het is dus geenszins inferieur aan offsetdruk en laat zelfs in gradaties metaalachtige effecten toe. Met de optie "Goud/Zilver Digitaal" kunt u de vierkleurendruk tegelijkertijd met goud en zilver opwaarderen! De edele zilver- en gouddecoratie rondt uw professionele uitstraling stijlvol af. Gedeeltelijk of volledig bedrukt - zilver- en goudkleuren kunnen het verschil betekenen tussen er alleen maar naar willen kijken en het willen houden.