Icon/Greenline Created with Sketch.

Tafeldisplays

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Tafeldisplays

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Horecaproducten

  Servetten

  Horecaproducten

  Placemats

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Tafeldisplays drukken

  Tafeldisplays zijn perfecte reclamemedia voor de horeca. Op tafel adverteren ze voor nieuwe drankjes of etenswaren, op de toonbanken wijzen ze op lekkere hapjes of brengen ze uw reclameboodschap rechtstreeks naar uw doelgroep. Met print24 kunt u de tafeldisplays laten drukken met uw eigen teksten en afbeeldingen. Het maakt niet uit of u de displays in kleine oplagen van 25 of meer bestelt of in grote oplagen van enkele duizenden displays. Als één van de grootste onlinedrukkerijen in Europa voeren wij alle opdrachten uit in topkwaliteit aan gunstige prijzen.


  We gaan naar bars, restaurants of cafés omdat we meestal iets goeds voor onszelf willen doen. Ontspannen gesprekken voeren onder het genot van een koel drankje, gezellig feesten met vrienden in een restaurant of een romantische tête-à-tête, de gastronomie biedt hiervoor het perfecte kader. Waarom zou u als adverteerder niet van deze mogelijkheid gebruik maken en de aandacht van uw doelgroep trekken waar zij zich prettig voelen? Tafeldisplays kunnen hier een belangrijke rol spelen. U moet niet alleen reclame maken voor drank of eten, maar het is vooral belangrijk dat uw informatie of aankondigingen voor evenementen of wedstrijden doelgericht worden vormgegeven. Met het voltooide ontwerp kunt u de configuratie van uw tafeldisplays hier op print24.com starten. Wij zorgen dan voor een betrouwbaar en vakkundig drukwerk!

  Uw keuze van het formaat: Veel mogelijkheden voor uw tafeldisplays

  U kunt kiezen uit vijf verschillende formaten voor uw tafeldisplays. Bedenk bijvoorbeeld of uw displaystands er beter uitzien in liggend of staand formaat of dat uw reclame of informatie het beste kan worden gedrukt op een extra grote display.


  Wij bieden u deze opties aan, die u eenvoudig kunt selecteren in het configuratiemenu:

  74 x 105 mm portret/landschap

  105 x 148 mm portret/landschap

  105 x 210 mm liggend formaat 

  Verschillende papiersoorten en twee opties voor uw displays

  Bij print24.com kunt u om het drukken van uw tafeldisplays kiezen uit het volledige spectrum van onze papierkeuze. Of het nu gaat om karton, gestreken, gerecycled of offsetpapier, bij ons kunt u uw tafeldisplays optimaal aanpassen aan het latere gebruik of het evenement. Naast de reeds genoemde opties kunt u ook kiezen uit vier verschillende fijne papiersoorten voor uw displaystands: 300 g/m² Fine Chamois, 350 g/m² Fine Ribbed, 340 g/m² Fine Bright White en 350 g/m² Fine Linen.

  Beide gecoat/gestreken papieren (250 g/m² en 350 g/m²) kunnen in de configuratie voor uw tafeldisplays in matte of glanzende uitvoering worden besteld. Onze stabiele 350 g/m²-premiumplaat is standaard verkrijgbaar in mat. Het witte en zelfs 300 g/m² gerecycled papier Kringloop heeft het "Blauwe Engel" certificaat.

  Nog meer effect: uw veredelingsmogelijkheden

  Als u uw tafeldisplays laat drukken op 250 g/m² of 350 g/m² gestreken papier, kunt u de oppervlakken van de displays extra laten verfijnen. Hier bieden wij u drie opties aan:


  Laminering: laminaat maakt uw tafeldisplays nog sterker en stabieler. Je kunt ze meerdere keren gebruiken. 

  UV-lak: Uw tafeldisplays met UV-lak hebben ook een hoge slijtvastheid en mooie glanswaarden. Op deze manier vergroot u het optische effect.


  UV-spotvernis: De UV-spotvernis wordt alleen op bepaalde delen van de tafelstandaard aangebracht. De flinterdunne coating kan belangrijke informatie visueel benadrukken door het licht sterker te reflecteren.

  Nog meer ontwerpvrijheid met speciale kleuren

  Voor het enkelzijdig drukken van uw tafeldisplays kunt u volstaan met gewoon zwart, bijvoorbeeld als u alleen een conferentieprogramma wilt laten drukken. Speciale kleuren, maar ook goud en zilver bieden meer kleurvariatie en een exclusievere touch. Met print24 kunt u profiteren van een groot kleurenspectrum met verschillende HKS en Pantone kleuren. Onze speciale kleuren, evenals goud en zilver, kunnen ook worden gecombineerd met het klassieke CMYK-vierkleurenprocédé en met zwart.

  U kunt hun mogelijke combinaties hier zien:

  Zwart, Zwart + HKS, Zwart + Pantone, Zwart + Goud of Zilver

  CMYK, CMYK + HKS, CMYK + Pantone, CMYK + goud of zilver


  Wij drukken uw ontwerpen en foto's op de buitenkant van de displays. De binnenkant blijft wit. 

  Verwerking van uw tafeldisplays

  Na het drukken worden uw tafeldisplays op print24.com op drie plaatsen gestanst en gerild volgens de productillustratie in uw configuratiemenu.

  Houd er rekening mee dat uw displays opengeklapt (plano) worden geleverd. Dit betekent dat u de tafeldisplays zelf in elkaar moet zetten voordat u ze voor het eerst gebruikt.