Icon/Greenline Created with Sketch.

Tafelkaarten

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Tafelkaarten

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Drukproducten

  Deurhangers

  Horecaproducten

  Servetten

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Tafelkaarten en plaatskaarten drukken

  Tafelkaarten zijn een onmisbaar accessoire voor veel privé- en officiële evenementen, zoals banketten, gala's, congressen of beurzen. Of het nu gewoon elegant op een servet staat of rechtopstaand op de grote vergadertafel - tafelkaarten worden op veel verschillende manieren gebruikt. Wanneer u uw tafelkaarten laat drukken door print24.com, vertrouwt u niet alleen op de knowhow van één van de grootste onlinedrukkerijen in Europa, maar ook op een uitstekende afdrukkwaliteit in combinatie aan betaalbare prijzen. Wij drukken tafelkaarten voor zakelijke of particuliere klanten, ongeacht of u 25 tafelkaarten of tienduizenden kaarten nodig heeft.


  Op bruiloften kunnen tot 100 gasten - of zelfs meer - snel worden toegevoegd. Als u uw grote huwelijksreceptie plant, moet u zeker nadenken over de plaatsbewijzen die erbij horen. Heeft u al een mooi ontwerp gevonden dat u op uw tafelkaarten wilt laten drukken? Wat dacht je van een romantische foto van het toekomstige bruidspaar als achtergrond? Begin hier en configureer uw tafelkaarten online. Wij helpen u graag verder als u nog vragen heeft. Bel ons gewoon. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het drukken van tafelkaarten. U kunt overigens ook gebruik maken van ons adviesaanbod per e-mail!

  Perfect voor plaatsbewijzen bij gala's of bals

  Feestelijke jurken, edele smokings en bekende gezichten onderscheiden grote bals of gala-evenementen. Er is daar ook een lange traditie dat de zitopstellingen vooraf worden vastgelegd. Voor dit doel worden plaatsbewijzen gebruikt om iedereen zijn plaats aan de tafel of bankettafel toe te wijzen. Om deze tafelkaarten er exclusief en nobel uit te laten zien, moet je ze niet alleen op eenvoudig papier plaatsen, maar ook werken met verfijningen of speciale kleuraccenten. Met de drukmogelijkheden van print24 heeft u de mogelijkheid om uw tafelkaarten perfect af te stemmen op uw exclusieve sociale evenementen!

  Tafelkaarten en naamkaartjes voor conferenties of congressen

  Congressen en conferenties brengen veel mensen samen die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet. Tafelkaarten zijn een goede manier om de verschillende speeches of congresrondes bij te houden. Deze worden discreet voor de respectievelijke deelnemers geplaatst. Bij grote evenementen kunnen de plaatsbewijzen ook worden gecombineerd met een tafeldisplay waarop bijvoorbeeld het ondersteunende programma of het programma van de sprekers is afgedrukt.

  Diverse standaard of speciale formaten op aanvraag

  Wij drukken uw plaatskaarten in zeven standaardformaten, van het kleinste DIN A7-formaat tot het grote en effectieve DIN-langformaat. DIN-Lang is bijzonder elegant voor bijvoorbeeld bruiloften of grote galadiners. U kunt deze standaardformaten voor uw plaatskaarten kiezen: 74 x 105 mm (DIN A7), 85 x 55 mm, 90 x 50 mm, 100 x 210 mm, 105 x 105 mm en 105 x 210 mm (DIN-Lang).

  Al deze formaten worden in liggend formaat gedrukt. Als u kiest voor het vierkant formaat 105 x 105 millimeter, heeft u later de mogelijkheid om de kaart te draaien als u deze nodig heeft. Vergeet niet om uw drukbestand een 2 mm afloop te geven aan elke zijde om te worden bijgesneden.

  Keuze uit verschillende papiersoorten

  U kunt al onze kaartformaten laten drukken op de volgende papieren:

  250 g/m² en 350 g/m² fotodruk, 400 g/m² premium karton, 350 g/m² offset en 300 g/m² gerecycled wit.

  Als u het bijzonder stevige premiumkarton gebruikt, kiest u ook voor een elegante, matte afwerking. U kunt kiezen tussen mat en glanzend voor het gestreken papier. Opmerking over de bescherming van het milieu: Alle print24 gerecycled papier is gecertificeerd met het Blauwe Engel label.

  Tafelkaartverfijningen niet alleen voor speciale gelegenheden

  Als wij uw tafelkaarten op 250 g/m² of 350 g/m² gestreken papier of 350 g/m² premium karton drukken, kunt u kiezen voor extra laminering. In dit geval wordt er een extra laag op het papier aangebracht, die de kaart een bijzondere uitstraling geeft. Zowel het uiterlijk als het gevoel kunnen verder worden aangepast door acht extra opties.

  Bij het drukken op 250 g/m² en 350 g/m² gestreken papier kan ook de UV-coating van het oppervlak worden gebruikt met print24.com. Dit geeft uw plaatskaarten een beschermend oppervlak en de ontwerpen nog meer diepgang. Wij kunnen UV-lak aanbrengen in zowel matte als glanzende uitvoering.

  Maak meer van je tafelkaarten: Uw kleuropties

  Als moderne drukkerij kunnen wij u het hele spectrum aan drukinkten aanbieden. Het is aan u of u uw kaarten eenvoudigweg in het zwart wilt laten bedrukken, of aanvullend met een van onze speciale kleuren uit het HKS of Pantone kleurensysteem, of zelfs gebruik wilt maken van goud- en zilvereffecten. U heeft de mogelijkheid om uw plaatskaarten optimaal af te stemmen op het evenement door de keuze van de kleuren. Zo worden bijvoorbeeld goud en zilver vooral gebruikt voor plaatsbewijzen op bruiloften of verjaardagen. 

  Met print24 kunt u zowel zwart, zilver, goud als de klassieke CMYK-vierkleurendruk combineren met een ander drukprocédé. Dit zorgt voor talloze mogelijke variaties!


  Deze opties staan tot uw beschikking:

  Zwart, Zwart + HKS, Zwart + Pantone, Zwart + Goud of Zilver

  CMYK, CMYK + HKS, CMYK + Pantone, CMYK + goud of zilver

  Verwerking van uw tafelkaarten

  Je tafelkaarten zijn zowel gesneden als gerild. Na het drukken worden uw kaarten bij print24.com op één punt gestanst en gerild volgens de productillustratie. Houd er rekening mee dat uw kaarten opengeklapt (plano) worden geleverd. Dit betekent dat je de plaatskaarten zelf bij de rillijn (plooilijn) moet vouwen voor het eerste gebruik.