Icon/Greenline Created with Sketch.

Placemats

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Placemats

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Drukproducten

  Deurhangers

  Horecaproducten

  Servetten

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Placemats drukken

  Placemats hoeven niet gemaakt te zijn van plastic of stof om er stijlvol uit te zien. Met een placemat van papier kunt u uw gasten eerder voorzien van extra informatie, hen verrassen met mooie motiefjes of hen tips geven voor desserts en evenementen. Bij print24.com verzorgen wij uw placemats in edities van 25 tot 50.000 exemplaren in één keer. Zo profiteren zowel particuliere als zakelijke klanten van onze hoge product- en drukkwaliteit, die wij dankzij moderne en efficiënte drukmethoden kunnen combineren met gunstige prijzen.


  Placemats van papier zijn perfect geschikt voor gastronomische voorzieningen. Omdat u na elke gast een nieuw exemplaar gebruikt, zorgen deze placemats niet alleen voor visueel aantrekkelijke accenten, maar zijn de sets ook zeer hygiënisch. Het is erg praktisch als u bijvoorbeeld het complete menu van uw restaurant of bar op het placematje laat drukken. Zo kunnen uw gasten direct van daaruit kiezen wat ze willen eten, zonder dat ze het menu apart hoeven te bestellen.

  Standaardformaat met veel ruimte voor uw ontwerpen of teksten

  Als u besluit om print24 te gebruiken voor uw placematbedrukking, kiest u automatisch het formaat DIN A3 (297 x 420 millimeter). We drukken de papieren placemats in liggend formaat. Dit betekent dat de sets of placemats de optimale afmeting hebben zodat er zowel borden en bestek als glazen op geplaatst kunnen worden.

  Uw placemats worden na het drukken op de kop gelijmd, afhankelijk van het papier en op uw verzoek. Voor de nodige stabiliteit zorgt een extra rugkarton in grijs voor de nodige stabiliteit bij blokverlijming. Afhankelijk van uw wensen kunt u placemats bestellen als een blok van 25 of 50 vellen of als losse vellen vanaf 25 stuks. Zorg ervoor dat u voor het afdrukken minstens twee millimeter afloop aan elke zijkant in uw grafisch bestand heeft.

  Uw papieropties - perfect voor uw verdere ontwerp

  Het gerecyclede en offsetpapier is geschikt en beschrijfbaar voor conventionele printers. Dit betekent dat afzonderlijke vellen van de placemats later gemakkelijk kunnen worden geïndividualiseerd met uw eigen afdrukken. Het offsetpapier heeft een FSC-certificaat en is houtvrij. Het wordt gekenmerkt door een hoge mate van witheid en zijn zeer gladde, gelijkmatige oppervlak. Milieubewuste klanten kiezen voor het helderwitte premium gerecyclede kringlooppapier, dat is gecertificeerd met het "Blauwe Engel" milieukeurmerk. Met onze edele gestreken papiersoorten heeft u de keuze tussen een glanzend of een mat gecoat oppervlak.

  Wij drukken uw placemats op verschillende papiersoorten:

  80 g/m² wit gerecycled papier

  90 g/m² offsetpapier

  115 g/m² gestreken papier

  135 g/m² gestreken papier

  170 g/m² gestreken papier

  De keuze wordt gemaakt via het configuratiemenu op print24.com. De prijzen voor de placemats worden dan automatisch aangepast nadat u uw opties heeft aangepast. 

  Waarom maak je je placemats niet eleganter?

  Bij het bedrukken van uw placemats met print24 kunt u putten uit het volledige repertoire van de moderne druktechnologie voor het kleurendesign. Door te kiezen voor één van onze HKS of Pantone kleuren heeft u een breed kleurenspectrum tot uw beschikking, dat u bijvoorbeeld kunt combineren met klassieke zwartdruk of het traditionele CMYK vierkleurendrukprocédé. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om accenten te leggen met goud of zilver. 

  Wij bieden u deze kleurencombinaties aan voor placematbedrukking:

  zwart, zwart + HKS, zwart + Pantone, zwart + goud of zilver

  CMYK, CMYK + HKS, CMYK + Pantone, CMYK + goud of zilver

  De keuze wordt gemaakt via het configuratiemenu op print24.com. De prijzen voor de placemats worden dan automatisch aangepast nadat u uw kleuropties heeft aangepast.