Icon/Greenline Created with Sketch.

Servetten

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Servetten

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Verpakkingen

  Voedselverpakkingen

  Drukproducten

  Deurhangers

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Horecaproducten

  Placemats

  Horecaproducten

  Menukaarten

  Servetten bedrukken

  Servetten drukken zowel cateraars als particulieren goedkoop en in uitstekende kwaliteit op print24.com. We gebruiken hoogwaardige tissuepapier servetten voor het bedrukken. U kunt uw motieven, afbeeldingen, slogans of logo's op de servetten laten drukken over het volledige of kwart oppervlak.


  Verras uw gasten in het hotel, restaurant, bedrijfskantine of in de privéruimte bij bruiloften, doopfeesten of clubvieringen met individueel ontworpen servetten en geweldige motieven.

  Wij zijn zeer flexibel in het aantal stuks en kunnen individuele servetten vanaf 120 stuks voor u bedrukken, maar ook grote bestellingen tot 9.600 stuks aannemen.

  Ontwerp en druk servetten voor vele gelegenheden

  De bruiloft wordt meestal de mooiste dag van het leven genoemd. Veel bruidsparen plannen en organiseren dit bijzondere moment tot in het kleinste detail. Het ligt dus voor de hand om speciale bruidsservetten te laten drukken voor de ceremonie. Wat dacht je van een foto van het stel in een hoekje van het servet? Of heeft u al een kleurenmotto dat u in het servet wilt terugzien? Uiteraard kunnen wij uw kleurwensen bij het drukken realiseren.

  Vergelijkbaar met bruiloften, doop, vormsel of communie zijn unieke vieringen die met vrienden en familie worden gevierd. Hoe zit het met het laten drukken van persoonlijke servetten voor hen? Of christelijke motieven zoals duif, vis en kruis of gewoon een naam met datum worden gedrukt, is geheel aan jou.

  Standaardformaat voor servetbedrukking

  De papieren servetten, die in gevouwen toestand 16,5 x 16,5 centimeter meten, kunnen zowel op het hele oppervlak als op een kwart oppervlak worden bedrukt. Het volledige oppervlak biedt u een drukoppervlak van 330 x 330 millimeter. Het gehele oppervlak van het vierkante papieren servet is bedrukt. 


  Met de kwartdruk is uw motief zichtbaar op het gevouwen servet. Het drukoppervlak komt overeen met het formaat van het gevouwen servet van 165 x 165 millimeter.

  3-laags weefsel met uw print motief

  Wij drukken hoogwaardige servetten van drie-laags tissuepapier. Het papier is chloorvrij gebleekt, voedselveilig en volledig biologisch afbreekbaar. 


  Dankzij de drie lagen zijn de servetten absorberend, zeer scheurvast en aangenaam zacht. De rand van uw servetten is voorzien van een omtrekdruk in een breedte van 35 millimeter. 

  Vierkleurendruk voor uw servetten

  Wij drukken uw servetten in CMYK-vierkleurendruk. Zo kunt u de producten ontwerpen met uw foto's, grafieken, logo's of andere motieven. Houd er bij de keuze van uw motieven echter rekening mee dat te veel kleurgebruik kan leiden tot wrijving. 100 procent wordt aanbevolen. Het materiaal kan ook kleurafwijkingen veroorzaken en zeer felle kleuren kunnen doffer lijken. Als u een kleine afbeelding zoals een logo op de servetten wilt afdrukken, is een kleurdekking tot 220 procent mogelijk voor gebieden tot 4 x 4 centimeter.

  Wilt u een preview van uw bedrukte servetten? Bestel dan een screenproof voor een kleine meerprijs!

  Voor een optimaal drukresultaat moeten de belettering en de ontwerpen op minstens 1,5 millimeter afstand van de plooi en rand worden geplaatst.


  Na het drukken worden uw servetten gevouwen tot het formaat 16,5 x 16,5 centimeter. Vervolgens verpakken we de producten met folie in pakjes van 20 stuks.