Icon/Greenline Created with Sketch.

Kantoorartikelen

Bestel eenvoudig online

Notitieblokken en notitieboeken, ideaal voor notities en aantekeningen

Bij print24 kunt u goedkoop en individueel onderleggers, college-notitieblokken en notitieblokken drukken, ideaal voor notities en verslagen en voor gebruik op kantoor.


In verschillende formaten en uitvoeringen vindt u bij print24 voor bijna elk doel de juiste schrijfblokken en notitieboeken, bedrukt met uw ontwerp.

Balpennen & stempels – handige hulpjes voor op kantoor

Handige hulpjes zoals balpennen en stemples zijn niet uit het kantoor weg te denken. 


De balpennen van print24 zijn in drie verschillende uitvoeringen te bestellen en kunnen met drie verschillende kleuren met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf bedrukt worden.


Print24's uitgebreide assortiment van stempels bevat ook datumstempels en boekingsstempels, waaronder vele andere, die kunnen worden gebruikt om snel en eenvoudig documenten te markeren met datums of boekingen.

Sticky notes & sticky notes sets zodat uw merk blijft hangen.

Met bedrukte sticky notes en sticky notes sets van print 24 blijft uw merk in gedachten, want voorzien van een notitie worden sticky notes vaak als herinnering goed zichtbaar opgeplakt. 


De sticky notes van print24 worden in verschillende formaten en als blok met 50 of 100 blaadjes aangeboden.

Naast plakbriefjes bevatten de plaknotitiesets ook foliemarkers, praktische plakstrips in verschillende kleuren die bijvoorbeeld als bladwijzer kunnen worden gebruikt. 


Zowel de sticky notes als de sticky notes sets van print24 zijn ideale kantoorproducten om uw merk prominent te plaatsen.