Icon/Greenline Created with Sketch.

Chocolade

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Chocolade

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Servetten

  Fotoproducten

  Fotomokken

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Horecaproducten

  Menukaarten

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Chocolade laten bedrukken

  Chocolade is het perfecte reclamemedium. Cacao heeft immers de reputatie een geluksgevoel op te wekken. In de print24.com drukkerij kunt u kleine chocoladeverpakkingen met fijne chocoladerepen van Gubor individueel laten bedrukken als reclamemateriaal. Als u uw drukgegevens al hebt aangemaakt, kunt u direct online beginnen met de configuratie van de chocoladedruk.


  Kinderen zijn dol op chocolade en ook volwassenen houden van de kleine repen met cacao. Er wordt immers gezegd dat het genot van cacao gevoelens van geluk opwekt. Of het nu gaat om een trooster, een koffiemakker, een tussendoortje of een "good mood maker", chocolade is altijd een goede keuze om iemand een beetje plezier te geven. Er is dus nauwelijks een knabbeltje dat beter geschikt is als reclamemedium. Wij drukken uw reclameboodschap, de bedrijfsslogan of foto's op kleine chocoladeverpakkingen. U kunt deze verdelen op beurzen of evenementen, toevoegen als kleine bonus bij aankoop van een product in uw winkel of op tafel leggen als kleine aanmoediging voor uw medewerkers.

  Chocolade in staafvorm

  De chocoladerepen zijn afzonderlijk verpakt in een hoogwaardige flowpack van glanzende witte folie. Op dit materiaal drukken we uw motief op de volledige verpakking van de chocolade. Het zichtbare gebied op de voorkant voor uw logo en reclameboodschap is 75 x 40 millimeter. 

  Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige problemen tijdens het drukken en kunnen we alle taken soepel en snel voor u uitvoeren.

  Heerlijke melkchocolade van Gubor

  Met deze kleine chocoladerepen geeft u uw klanten, potentiële klanten of medewerkers een echt plezier. Het praktische flowpack bevat een minireep van vijf gram echte Gubor volle melkchocolade. Het cacaogehalte is 30 procent.

  De traditionele fabrikant staat al jaren bekend om zijn voortreffelijke kwaliteit en de bijzonder romige smaak van zijn chocolade. De houder hoeft zijn of haar chocolade niet onmiddellijk te nuttigen, want de chocolade kan tot zes maanden worden bewaard als hij of zij goed wordt bewaard.

  CMYK-print op witte flowpack

  Voor het bedrukken van uw chocoladeverpakkingen maken we gebruik van het beproefde CMYK-drukproces. Met deze vierkleurendruk bent u nauwelijks beperkt in uw keuze van het motief. We kunnen dus zonder problemen foto's, grafieken, logo's of belettering op de folie van de flowpacks afdrukken. De basiskleur is wit, maar natuurlijk is ook full-surface bedrukking mogelijk met CMYK.

  Aan de achterzijde voegen we automatisch informatie over ingrediënten, verdeler en minimale houdbaarheid toe in zwarte letters op een licht transparant wit veld. U hoeft deze gebieden niet apart aan te maken in het drukbestand.