Icon/Greenline Created with Sketch.

Druivensuiker Dextro Energie

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Druivensuiker Dextro Energie

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Stoffen banners

  Textielproducten

  Sportshirts

  Textielproducten

  Functionele shirts

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Reclametechniek

  Beurswanden

  Druivensuiker Dextro Energie als relatiegeschenk laten bedrukken

  Wat is er beter dan een reclamemedium dat klanten voorziet van verse energie? Hier bij print24.com kunt u de druivensuikerverpakkingen afzonderlijk laten bedrukken met uw logo of slogan. Bedrukken is mogelijk vanaf 1.000 stuks. Start hier uw drukwerkbestelling online en configureer de drukdetails met slechts een paar klikken!


  Ze zijn zoet en leveren snel energie: Dextrose Energy is al jaren een populair snoepje op de sport, op het werk of op school. Met individueel bedrukte dextrose als reclamedrager kunt u uw klanten tevreden stellen en een echte meerwaarde geven.

  Ruimte voor uw reclameboodschappen

  De kleine druivensuikerstukjes zijn verpakt in een glanzende witte folie in het formaat 60 x 90 millimeter. Dit gebied is gedeeltelijk beschikbaar voor het afdrukken. U moet uw slogans of logo's in het voorste zichtbare gebied van 60 x 35 millimeter plaatsen. 

  Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken soepel en snel voor u uitvoeren.

  Nieuwe energie met Dextro Energy

  Dextrose is een snelle leverancier van energie. De hier te bedrukken dextrosepakjes zijn gevuld met de kwaliteitsproducten van Dextro Energy. Het bedrijf staat al jaren voor hoogwaardige producten van dextrose. 

  Of het nu gaat om sporten, op school of op kantoor, de kleine energiepakketten zijn altijd een perfecte metgezel. U kunt de dextroseverpakkingen perfect op voorraad laten drukken, want de inhoud is bij droge en koele opslag minstens 18 maanden houdbaar.

  Vierkleurenopdruk op witte, glanzende folie

  Om uw sjabloon op de folie te drukken, gebruiken we het CMYK-vierkleurenprocédé. Zo kunnen alle denkbare kleuren worden gerealiseerd en profiteert u van maximale flexibiliteit bij de keuze van uw motief. In overeenstemming met de wettelijke voorschriften drukken we de informatie over de ingrediënten, de minimale houdbaarheid en de verantwoordelijke distributeur automatisch op de kleine verpakkingen. 

  Dit gebeurt in zwart schrift op een licht transparant wit veld. U hoeft deze informatie niet op te nemen in het afdrukgegevensblad.