lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Gummibeertjes

Beter online printen!
Gummibeertjes
 • 60 x 85 mm
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Beertjes
 • Winegums zakje van 10 g
 • Zwart
 • 500 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 10./11.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

352,97 € | 427,09 €

| 5,95 € | 7,20 €

  Gummibeertjes
  60 x 85 mm, 4/0 kleurig CMYK, Beertjes, Winegums zakje van 10 g, Zwart, 500 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 10./11.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  352,97 € | 427,09 €

  | 5,95 € | 7,20 €

  Reclametechniek

  -15%

  Roll-Up Banners

  Reclameproducten

  -10%

  Balpennen

  Reclameproducten

  Potloden

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Reclametechniek

  Beurswanden

  Fruitgommen/gummibeertjes als relatiegeschenk laten drukken

  Als er één traktatie is die jong en oud verrukt, dan zijn het wel de gummibeertjes. Maak uw kleine en grote klanten blij en laat print24.com fruitgelei zakken bedrukken. In onze grote drukkerij kunnen wij uw motieven, uw slogans of uw foto's in de best mogelijke kwaliteit op jellybeerverpakkingen in twee verschillende formaten drukken. Begin uw bestelling met uw drukgegevens online hier en laat ons fruitgelei als reclamedrager drukken tegen een redelijke prijs.


  Gummibeertjes maken gewoon iedereen gelukkig. Daarom zijn vruchtengeleien, verpakt in handige porties, perfect als zoet reclamemedium voor bedrijven van elk formaat. Als exploitant van een online shop kunt u bijvoorbeeld bij elke bestelling individueel bedrukte jelly bear sachets toevoegen en zo de klantenbinding versterken. In winkels zijn de fruitgommen met uw eigen bedrukking geschikt voor distributie naar klanten. Bij evenementen is de zoete lekkernij een perfecte give-away waarop u uw persoonlijke reclameboodschap kunt laten drukken. Dankzij de heerlijke vulling van de zakken worden u, uw producten of uw service gegarandeerd zoet onthouden.

  Twee formaten selecteerbaar - met Premium of XXL Bears

  Bij print24.com drukken we uw fruitgummizakjes in twee verschillende uitvoeringen. De kleine versie meet 85 x 60 millimeter, bevat 10 gram gummibeertjes en is erg handig. De smalle afmetingen zijn ideaal voor het omsluiten van de kleine pakketjes in een pakketje. 

  De grote zak meet 120 x 180 millimeter en is gevuld met 100 gram heerlijke fruitgommen. Aangezien fruitgommen niet smelten zoals chocolade, bereikt dit reclamemateriaal de ontvanger onbeschadigd, zelfs bij warm weer.

  Heerlijke selectie van fruitgommen

  De fruitgommen bestaan voor tien procent uit vruchtensapconcentraat. Afhankelijk van de groottekeuze zijn het mini- of XXL-gummibeertjes. Zes verschillende smaken zorgen voor de nodige smaakvariatie in het reclamemateriaal: Sinaasappel, passievrucht, citroen, kers, ananas en framboos voor de Premium Beren en sinaasappel, passievrucht, aardbei, appel, cassis en perzik voor de XXL Gummi Beren.

  Overigens hebben fruitgommen een houdbaarheid van twaalf maanden als ze op de juiste manier worden bewaard. Dit betekent dat u uw reclamemateriaal niet direct na levering hoeft te verspreiden, maar het ook op voorraad kunt bestellen.

  Bewezen CMYK-afdrukken voor veelzijdige lay-outopties

  Het bedrukken van de glanzende witte folie van de fruitgomwikkels gebeurt volgens het CMYK-vierkleurenprocédé. Dit geeft u een grote flexibiliteit in de keuze van de motieven en in de keuze van de lettertypes en kleuren. Of het nu gaat om foto's, slogans, logo's of afbeeldingen, wij kunnen vrijwel elke drukwens voor u realiseren.


  Om aan de eisen van de wetgever te voldoen, moeten de ingrediënten en de verantwoordelijke "marketeer" ook op elke verpakking worden afgedrukt.

  U kunt deze informatie in het zwart laten afdrukken. Onder de verplichte teksten wordt een wit veld met lichte transparantie (55% alfa) geplaatst, zodat de informatie altijd duidelijk leesbaar is, ongeacht de gekozen kleuren.


  Overigens voegen we de verplichte informatie automatisch toe. U hoeft deze niet expliciet in de afdruksjabloon aan te maken.