lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Door gebruik te maken van onze diensten sta je het gebruik van cookies toe.

Lanyards

Beter online printen!
Product
Lanyards
Eigenschappen
Bedrukt
Meetlint 900 x 10 mm
Parachutesluiting Geen bundeling
Klein (Seclock)
Bandkleur Wit
4/0 kleurig CMYK
Geen Accessoires
Geen drukproef
Hoeveelheid
100 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 18./19.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Lanyards
 • 1 zijde
 • Drukbereik 920 x 13 mm
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Polyester
 • Wit
 • 900 x 10 mm
 • Bedrukt
 • Klein (Seclock)
 • 100 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 18./19.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

176,13 € | 213,12 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Lanyards
  1 zijde , Drukbereik 920 x 13 mm, 4/0 kleurig CMYK, Polyester, Wit, 900 x 10 mm, Bedrukt, Klein (Seclock), 100 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 18./19.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  176,13 € | 213,12 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Sleutelhangers

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  T-shirts

  Drukproducten

  Plastic Chip Cards

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Lanyards bedrukken

  Lanyards en sleutelhangers zijn populaire reclamemedia, give-aways op beurzen en evenementen of praktische apparatuur voor medewerkers. In de print24.com drukkerij kunt u uw eigen lanyards laten bedrukken in verschillende designs en kleuren. De print kan met een paar klikken op het scherm worden geconfigureerd en besteld. Het enige wat u nodig heeft zijn geschikte drukgegevens.


  Met een koord heeft u alle belangrijke sleutels bij de hand en kunt u het koord ontspannen om uw nek dragen of om uw pols wikkelen. Op beurzen of evenementen vervullen lanyards een andere belangrijke functie. Accreditaties of event badges kunnen aan het koord worden bevestigd. Dit maakt het voor de veiligheid en andere deelnemers direct duidelijk met wie ze te maken hebben. Het maakt niet uit voor welk doel u lanyards nodig heeft, hier bij print24.com heeft u de mogelijkheid om de gewenste producten volgens uw ideeën te laten maken met uw motieven, uw logo, uw reclameboodschap en in uw kleuren.

  Formaten voor geweven of bedrukte lanyards

  Lanyards voor bedrukking hebben een witte basiskleur en kunnen over het hele oppervlak van de lanyard worden bedrukt, maar belangrijke elementen zoals logo's en lettertypes moeten in het "veilige gebied" worden geplaatst. De te borduren lanyards zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren en kunnen worden geborduurd in een gebied dat kleiner is dan het meetlint.

  Hier vindt u de meetlinten en de bijbehorende veilige zone: 

  • Geweven: 900 x 20 (800 x 18) of 900 x 25 (800 x 23)
  • Bedrukt: 900 x 10 (830 x 6), 900 x 15 (830 x 11), 900 x 20 (830 x 16) en 900 x 25 (830 x 21)

  Twee versies voor uw lanyards

  Bij print24.com produceren wij lanyards in twee verschillende uitvoeringen. De geweven koord van polyester is perfect geschikt voor eenkleurige motieven. De binnenkant is negatief geweven. Het ontwerp van de geweven lanyards is aan u. Alles, van lettertypes tot symbolen, kan in het koord worden geweven. Als u kiest voor bedrukte lanyards, worden uw motieven of teksten aangebracht door middel van sublimatiedruk. Met een full-surface bedrukking kunnen zelfs meerkleurige motieven eenvoudig op het koord worden gerealiseerd.

  De geweven lanyards zijn verkrijgbaar in twee maten. Ze hebben de afmetingen 900 x 20 of 900 x 25 millimeter. Voor bedrukte lanyards kunt u kiezen uit de maten 900 x 10, 900 x 15, 900 x 20 en 900 x 25 millimeter.

  Lanyards op aanvraag met praktische sluiting

  Optioneel kunt u ook lanyards laten bedrukken met een push-in sluiting. Hierdoor kan het onderste uiteinde van het koord worden afgesneden. Zo kunt u snel de kaarthoezen of andere bevestigde voorwerpen losmaken. Afhankelijk van de uitvoering kunt u kiezen tussen een plastic plugsluiting in zwart of wit en een clipsluiting van halfmetaal in zilver. Het is gemaakt van gegoten zink en is bijzonder robuust. De tegenhanger is gemaakt van zwart plastic.

  Sleutelhangers van print24.com hebben ook een karabijnhaak. Afhankelijk van de productkeuze kunt u kiezen tussen kleine of grote "SecLock" karabijnhaken. Deze vrij draaibare, robuuste en vaste karabijnhaken hebben een praktische kliksluiting.

  Nog meer individualiseringsmogelijkheden met geselecteerde bandkleuren

  Als u kiest voor geweven lanyards, kunt u kiezen tussen de volgende lanyard kleuren: Bordeaux, donkerblauw, donkergrijs, geel, goud, groen, lichtblauw, lichtgrijs, lichtgroen, blauw, oranje, roze, rood, zwart, zilver of wit. U kunt dan uw belettering of motieven laten drukken in zwart of pantone.


  De bedrukte lanyards zijn standaard wit. Met CMYK bedrukking heeft u de mogelijkheid om uw gewenste kleur op het oppervlak te laten drukken met uw motieven.

  Ideale accessoires voor evenementen, congressen en beurzen

  U kunt uw lanyards optioneel bestellen met kaarthulzen van transparant zacht PVC. Er is keuze uit drie formaten, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld beurs- of congrespassen, of personeels-ID-kaarten en toegangskaarten.