lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Kentekenplaten

Beter online printen!
Product
Kentekenplaten
Eigenschappen
3500 g/m² Aludibond wit (3 mm)
Formaat 110 x 510 mm (voor kentekenplaathouders)
Liggend
Druk, Afgeronde hoeken
4/0 kleurig CMYK
Geen Accessoires
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 07./08.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Kentekenplaten
 • 1 zijde
 • 110 x 510 mm (voor kentekenplaathouders) Liggend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 3500 g/m² Aludibond wit (3 mm)
 • Druk, Afgeronde hoeken
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 07./08.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

39,79 € | 48,15 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Kentekenplaten
  1 zijde , 110 x 510 mm (voor kentekenplaathouders) Liggend, 4/0 kleurig CMYK, 3500 g/m² Aludibond wit (3 mm), Druk, Afgeronde hoeken, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 07./08.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  39,79 € | 48,15 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Drukproducten

  Stempels

  Drukproducten

  NCR-doorschrijfpapier

  Drukproducten

  Klemborden

  Reclameproducten

  -10%

  Balpennen

  Kentekenplaten goedkoop laten drukken

  Heeft u persoonlijke of zakelijke gedrukte kentekenplaten nodig? Van eenvoudige belettering tot logo's en hoge-resolutie afbeeldingen, wij drukken kentekenplaten met het door u gewenste motief. Niet alleen het perfecte cadeau-idee voor auto- of vrachtwagenchauffeurs, onze kentekenplaten zijn ook geschikt als mini pancartes met bedrijfsopdruk. Bij print24 profiteert u van hoogwaardige materialen, lage prijzen, snelle levertijden en experts met jarenlange ervaring in de grafische industrie. Bestel nu uw kentekenplaten gemakkelijk online.


  Of het nu gaat om kleine oplagen vanaf 1 exemplaar of tot 200 exemplaren tegelijk, in onze online configuratie kunt u elke drukopdracht snel en eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Er zijn tal van opties beschikbaar voor materiaal, verwerking of bedrukking. Wij drukken uw kentekenplaten aan één zijde (4/0 kleur) of aan beide zijden (4/4 kleur) in een vierkleurendruk op 3 mm Aludibond of hardschuim. Als u de gedrukte nummerplaten heel snel nodig hebt, kies dan de optie Express of Priority.

  Standaardformaat voor kentekenplaten

  De kentekenplaten zijn gedrukt over het gehele oppervlak van 510 x 110 millimeter. Belangrijke elementen zoals lettertypes of logo's moeten op een afstand van 1,5 millimeter van de rand worden geplaatst.

  Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in ons Gegevensblad in acht. Zo vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.

  Hoogwaardig materiaal voor professionele kentekenplaaten

  De twee materialen waaruit u kunt kiezen voor uw nummerplaten zijn waterbestendig en hebben een dikte van 3 mm. De kentekenplaten op print24 hebben een standaardafmeting van 510 x 110 mm en afgeronde hoeken. Aludibond bestaat uit een polyethyleen kern die wordt omsloten door twee lagen aluminium. Dit materiaal heeft een dichtheid van 3.500 g/m², is schokbestendig, zeer robuust en maatvast.


  Hardschuim is een 1.400 g/m² lichte en soepele PVC-schuimplaat. Stijve schuimplaten zijn slechts gedeeltelijk UV-stabiel en daarom beter geschikt voor gebruik binnenshuis. Dit materiaal scoort punten met het B1-brandbeschermingscertificaat. Dit betekent dat de kentekenplaten vlamwerend zijn en niet zelfstandig blijven branden.

  Je persoonlijke nummerplaten afdrukken

  Een geweldig geschenkidee voor professionele chauffeurs of autoliefhebbers zijn zelf ontworpen kentekenplaten. Of het nu gaat om een kentekenplaat met eenvoudige belettering, logo, afbeeldingen of hoge resolutie fotomotieven, wij bedrukken uw individuele kentekenplaten met hoogwaardige UV-inkten door middel van een vierkleurendrukproces. Laat uw creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van uw kentekenplaten.


  In het UV-drukproces wordt de inkt uitgehard door ultraviolet licht en vormt een vaste inktlaag. De gedroogde inkt ziet er dan licht gesatineerd uit en lijkt op gelamineerd materiaal. Dit geeft de inkt een grotere sterkte en een betere bescherming tegen vergeling. Voor UV-drukwerk zijn geen verdunners of oplosmiddelen nodig en daarom is het een milieuvriendelijkere druktechniek.