Icon/Greenline Created with Sketch.

Affischer DIN A1

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Affischer DIN A1

  Skriva affischer i DIN A1

  Letar du efter ett praktiskt format för dekorativa affischer? Eller vill du ha effektiv utomhusreklam? Då är DIN A1-affischer det perfekta alternativet för dig. Oavsett om det gäller konsttryck, evenemangsannonser, vetenskapliga affischer för föreläsningar eller utställningar, affischer i DIN A1 erbjuder gott om plats för dina motiv och texter i stort format. På print24.com kan du få dina DIN A1-affischer tryckta till låga priser. Välj mellan åtta olika papperstyper och producera upp till 50 000 affischer per beställning. Få dina DIN A1-affischer tryckta nu - snabbt och i hög kvalitet från print24.com!

  Behändigt format och stort pappersutbud

  Med en yta på 594 x 841 millimeter är DIN A1-affischer den idealiska storleken för att väcka uppmärksamhet. Vi trycker dina affischer liggande eller porträtt på bestruket konstpapper, neonpapper eller afficher. Bestruket konstpapper finns i fyra ytvikter från 115 till 250 gsm och i matt eller glansigt. För särskilt iögonfallande reklam är neonaffischer i grönt, gult eller neonrött ett bra val. Dessa papper har en ytvikt på 80 gsm. För utomhusaffischer rekommenderar vi Affichen-papper. Alla affischer gjorda av bestruket konstpapper kan tryckas på båda sidor. Det betyder att du har två sidor tillgängliga för design. När du skapar utskriftsdata, se till att det finns tillräckligt med blödning på alla sidor.

  Beprövad fyrfärgstryck för dina DIN A1-affischer

  Vi trycker neonaffischer i svart, bestruket konstpapper i CMYK. Detta ger dig ett mycket fritt val av motiv. Foton, grafik eller texter kan alltså återges med högt färgdjup och briljans. UV-ytlack, som du kan välja som tillval, ger en särskilt tilltalande visuell effekt. Om du vill trycka DIN A1-affischer i stora mängder rekommenderar vi ett papperskorrektur. Vi skapar ett provtryck på Fogra-certifierat papper som vi skickar till dig med posten. Alternativt finns även möjligheten att få ett skärmsäkert skapat mot en liten avgift. Vi kan trycka upp till 50 000 DIN A1-affischer per beställning. Minsta upplaga är 125 affischer. Affischerna levereras rullade eller plano.