Icon/Greenline Created with Sketch.

Affischer DIN A2

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Affischer DIN A2

  DIN A2 affischtryck

  När det kommer till praktiska, snabba att använda affischer som fortfarande är tillräckligt stora för reklam eller annonser, är DIN A2 det perfekta formatet. Dessa affischer är lika lämpliga för universitetsanslag som de är för meddelanden om utomhusevenemang.


  Här på print24.com kan du få dina DIN A2-affischer tryckta. Det finns över 20 olika pappersalternativ att välja mellan. Få dina DIN A2-affischer tryckta nu - snabbt och i hög kvalitet med print24.com!

  Det praktiska affischformatet

  DIN A2-affischer är mycket praktiska med sina mått på 420 x 594 millimeter. Det gör att ytor utomhus kan affischeras på nolltid eller att affischerna kan hängas inomhus. DIN A2 är också mycket lämplig för inramning av specialtryck. Vi trycker dina affischer i både liggande och stående format. Du kan välja mellan åtta olika papperstyper. Klassiker för affischer som direkt fångar ögat är neonpapper i rött, grönt och gult med en gsm på 80 gsm. Premiumbestruket konstpapper är lämpligt för inomhusbruk. De finns i fem ytvikter från 115 till 350 gsm i matt eller glansigt, perfekt även för konsttryck.


  Om du vill trycka dina affischer individuellt efter att du skapat dem rekommenderar vi offsetpapper. Den finns i fyra ytvikter från 90 till 250 gsm. Om du lägger vikt vid hållbarhet är vårt ljusa vita återvunna papper eller gräspapper ett bra val. Kraftpappret på 290 gsm med naturlig brun baksida ger en tilltalande, naturlig effekt. Om du vill fästa dina affischer på släta ytor utan extra lim kan vi trycka dem på 50 μm Stafix®. Detta är ett vitt, statiskt självhäftande papper.

  Tryck med hög kvalitet

  Vi trycker dina neonaffischer i DIN A2 i svart. För alla andra papper är CMYK-processen tillgänglig. Detta gör att foton såväl som annan grafik kan återges i högt färgdjup och briljans. Vi rekommenderar skyddslack som finish. Det gör dina affischer mer robusta. För affischskydd och en tilltalande visuell effekt, välj UV-ytlack.


  Om du trycker DIN A2-affischer i stora mängder, välj ett pappersprov mot en liten avgift. Vi skapar en pappersförhandsvisning av din affisch. Vi kan producera upp till 50 000 affischer i DIN A2 i upp till 10 versioner per beställning. Väljer du dubbelsidig utskrift minskas den maximala upplagan till 10 000. Affischerna levereras rullade eller plano.