Icon/Greenline Created with Sketch.

Banderoller

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Banderoller

  Få tryckt Banderoller

  Banderollen var ursprungligen en "liten banderoll" som användes av adelsmän. På dokument fungerade banderolen som sigill. Idag förstår vi detta uttryck främst som att betyda fina pappersband som placeras runt böcker eller andra produkter. De väcker mer uppmärksamhet och kan ge ytterligare information om produkter.


  Om du redan har digital tryckdata och motiv till hands kan du skapa dina individuella band här och få dem tryckta till ett förmånligt pris. Du kan välja mellan fem olika format och över 20 pappersalternativ. Utskrift är möjligt i CMYK och specialfärger för upp till 2 500 banderoler per beställning.

  Tryck högkvalitativa banderoller för dina produkter

  Bland våra kunder finns många förlag eller företag som vill göra sina böcker mer individuella och av högre kvalitet med ett fodral. Utöver iögonfallande motiv kan omslaget även innehålla beskrivande texter, slogans eller information om speciella evenemang eller andra produkter. från företaget.


  Banderoles är också idealiska för förpackning av kläder. Samtidigt kan pappersbandet fungera som ett slags "sigill" för kunderna. Om bandet inte är skadat är produkten fortfarande ny.

  Inom livsmedelssektorn är banderoller mycket populära för att flyfta fram chokladkakor eller pralinomslag samt fina kulinariska delikatesser. Det gäller även servetter. Både engångsservetter och rena tygservetter kan presenteras med ett band.


  Observera: Papper och färger är inte livsmedelssäkra och bör därför endast användas om en yttre förpackning finns tillgänglig!

  Fem format för dina produkter

  Vi trycker banderoles i fem olika format samt i stående och liggande format åt dig. Du kan välja mellan smala bandrullar i 35 x 520 och 35 x 550 millimeter, breda produkter i 60 x 280 eller 60 x 400 millimeter.


  De extra breda 200 x 250 millimeters bandrullarna är lämpliga för stora produkter. Banderolernas area motsvarar utskriftsytan. Det betyder att du har hela ytan tillgänglig för din design.

  Högkvalitativa papper för ett framgångsrikt första intryck

  Banderoller ser till att din produkt lämnar ett bestående intryck på mottagaren eller konsumenten från första stund. Det är därför vi bara erbjuder dig högkvalitativt papper för tryck.


  De som fokuserar på hållbarhet och säljer "gröna" produkter kommer att hitta de perfekta papperstyperna för sina banderoles i gräspapper eller 100 % återvunnet papper. Speciellt 275 gsm gräspapper är något alldeles speciellt. De små inneslutningarna av gräsfibrer ser väldigt naturliga ut. Detta gäller även den brunaktiga pappersfärgen.

  Vårt premium bestruket konstpapper finns i fem vikter från 115 gsm till 250 gsm. Du har ytterligare möjlighet att välja matt eller glansigt papper.


  För premiumprodukter är vårt fina papper idealiskt, som kan tryckas i sämskskinn, räfflat, ljust vitt och linne. Alla premiumpapper är lämpliga för konventionella tryckerier, precis som offsetpapper. Det innebär att du kan bearbeta banderolerna individuellt i din skrivare efter tryckningen och till exempel personalisera dem. Premiumpapper finns i ytvikterna 100 till 130 gsm, offsetpapper i ytvikterna 120 och 170 gsm.

  Flexibelt CMYK-utskrift och högkvalitativa specialfärger

  Du kan trycka enkla banderoles i svart. Det är också möjligt att trycka foton och andra motiv på banderolerna med hjälp av CMYK-processen. CMYK kan även kombineras med specialfärger som Pantone. Dessa färger är idealiska för att exakt återge dina företagsfärger eller för att trycka hela ytan på banderolerna i en färg. Med en skärmsäker har du möjlighet att få en digital förhandsvisning av dina banderoles skickade till dig mot en liten extra kostnad.

  Få upp till 2 500 banderoles tryckta per beställning

  Vi kan trycka banderoler från ett exemplar, t.ex. som en speciell dekoration för en mycket personlig present. Vårt tryckeri har tillräcklig kapacitet för att producera upp till 2 500 banderoler i upp till 10 versioner per beställning åt dig. Om du behöver det särskilt snabbt kan du välja prioriteringsalternativet mot en extra kostnad. I det här fallet kommer dina banderoles att stryckas med prioritet och skickas med expressfrakt.Få dina banderoles tryckta nu - hög kvalitet, snabb leverans, låga priser på print24.com! Vi åtar oss gärna andra tryckjobb åt dig och trycker t.ex. böcker, broschyrer, servetter eller flygblad.