Icon/Greenline Created with Sketch.

Broschyrer Perfekt bindning PUR Classic

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Broschyrer Perfekt bindning PUR Classic

  Broschyrer Perfekt bindning PUR Classic

  Broschyrer med perfekt bindning erbjuder många fördelar. Å ena sidan är tryckprodukterna mycket stabila och hållbara tack vare det robusta PUR -limet. Å andra sidan kan broschyrer med upp till 500 sidor bindas med denna process. Detta gör broschyrer med perfekt bindning perfekt för tryckning av publikationer med stort antal sidor, till exempel prislistor, årsrapporter eller omfattande produktkataloger.


  Dessutom kan vetenskapliga publikationer också tryckas som broschyrer. Print24.com tryckeriet erbjuder flera pappersvarianter, utskriftsalternativ och efterbehandlingsalternativ för att individualisera dina broschyrer med perfekt bindning. Här kan du börja konfigurera dina utskriftsdata direkt online!

  Broschyrtryck i 9 standardformat eller i specialformat

  Om du vill skapa din broschyr med perfekt bindning har vi nio olika standardformat att välja mellan. Broschyrer i DIN A4 är en klassiker för att trycka vetenskapliga papper eller rapporter. För utställningskataloger eller andra publikationer rika på bilder är dock fyrkantiga format 148 x 148 eller 210 x 210 millimeter idealiska. Förutom DIN A6, DIN-Long och DIN A5 kan vi också trycka dina broschyrer som CD-häften i 120 x 120 millimeter. Alla rektangulära format kan tryckas både i liggande och stående format. Vill du imponera på läsare eller kunder med ett speciellt format? Konfigurera sedan ditt specialformat online!

  Vad är skillnaden mellan PUR Eco och PUR Classic?

  Båda versionerna bearbetas med en högkvalitativ PUR-limbindning, som ger längre hållbarhet och stabilitet. Den enda skillnaden ligger i den tryckteknik som används: Medan PUR Classic -broschyrversionen produceras med den klassiska offsettryckprocessen för beställningar om 500 eller mer, produceras PUR Eco -versionen med digital bläckstråleutskriftsteknik. Detta gör PUR Eco-broschyrer lämpliga för mindre, mer kostnadseffektiva utskrifter.

  Coated art, Offset eller återvinning - Dina pappersval

  När du väljer papper till din broschyr med perfekt bindning spelar det en viktig roll för hur omfattande utskriftsprodukten är. Till exempel kan broschyrer med flera hundra sidor tryckas på tunnare papper med grammatik från 80 till 135 g / m2. Om du vill att enskilda sidor i broschyren ska bearbetas vidare i en skrivare rekommenderar vi offsetpapper. Miljömedvetna kunder å andra sidan förlitar sig på ett ljust vitt återvunnet papper certifierat med "Blue Angel".

  För omslaget kan du välja mellan tre bestrukna konstpapper i tjocklekar på 170, 250 och 350 g / m2. Vi kan trycka upp till sex sidors omslag. Alla bestrukna konstpapper finns i både matt och glans. Välj helt enkelt önskad variant i konfigurationsverktyget. Styrkan hos broschyrer med perfekt bindning ligger i sidnumren. Du kan beställa broschyrer med 48 sidor. Antalet sidor kan sedan ökas individuellt i steg om fyra. Upp till 500 innehållssidor kan tryckas.

  PUR -bindning - ett kostnadseffektivt alternativ till häftning

  PUR-limbindningen använder smält polyuretanlim, som bearbetas vid cirka 130 ° C och appliceras på baksidan i smält tillstånd. När den kyls stelnar bindningen och påverkas sedan av värme och fukt. Eftersom en baksida krävs för limning är denna bindning endast lämplig från 40 sidor.

  Den är särskilt lämplig för limning av stora upplagor och tjocka papper. Detta bindemedel är ett billigt alternativ till häftklammerbindning och är av högre kvalitet än andra PUR -bindemedel på marknaden. Båda bindningsteknikerna har fördelar och nackdelar. Vilken som ska användas beror främst på den senare applikationen.

  Cellofanering

  Med laminering appliceras en tunn film på din tryckta produkt. Detta ger produkten en högre kvalitet och gör den samtidigt mer motståndskraftig.

  Beräkningsexempel
  Cellofanering

  Blind prägling

  Med blindprägling kan du markera ett motiv och göra det levande. Om du väljer en hög prägling kommer ditt motiv att visas i en höjd position, om du väljer en djupprägling kommer motivet att präglas nedtryckt i din tryckta produkt.

  Beräkningsexempel
  Blind prägling

  Hot folie prägling

  Hot folie stampning använder tryck och värme för att applicera beläggningar från en bärfolie på din tryckta produkt. Detta gör att du kan skapa speciella effekter på din utskriftsprodukt som exempelvis metalliska effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie prägling

  Hot folie relief prägling

  Hot folie relief stamping är en kombination av relief stamping och hot folie stamping och kombinerar visuella och taktila effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie relief prägling

  UV -ytlack

  Med UV -ytlackering appliceras ett extra lager lack på din tryckta produkt, som ger det ett extra skydd och mer högkvalitativt utseende.

  Beräkningsexempel
  UV -ytlack

  UV spotlack

  Med UV -spotlack appliceras lacken endast delvis. Detta gör att du kan markera vissa delar av din produkt både visuellt och haptiskt.

  Beräkningsexempel
  UV spotlack

  Utrustad med ett förfinat skydd för en ännu mer professionell effekt

  Du kan förädla omslaget till dina broschyrer. Till exempel för minnespublikationer eller speciella tryckprodukter kan titeln förbättras med prägling av het folie. Med UV -spotlack kan däremot enskilda motiv accentueras på omslaget. Cellofanomslag har däremot en dubbel effekt eftersom det skyddar omslaget mot repor och samtidigt ger din broschyr ett attraktivt utseende.

  CMYK, svart, Pantone och mer

  Vi tryckar ditt innehåll antingen med den flexibla CMYK -processen eller i svart tryck. Du har fler alternativ att välja mellan för ditt omslag. Förutom fläckfärger som Pantone, kan du välja guld och silver för att till exempel markera titlar eller bokstäver. Efter tryck viks arken, kombineras och grovas på ryggraden. Sedan applicerar vi PUR -lim på ryggraden och hänger arken i omslaget.