Icon/Greenline Created with Sketch.

Broschyrer med häftning

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Broschyrer med häftning

  Tryck broschyrer med häftning

  Broschyrer med häftklammerbindning är mångsidiga tryckprodukter. Dessutom häftas häftade broschyrer av sitt mycket förmånliga pris och garanterar hanterbara kostnader även med större tryckvolymer. Starta ditt tryckjobb bekvämt online här!


  Efter utskrift sammanfogas arken på baksidan med häftklamrar eller loopringar. Detta gör att exempelvis motiv kan skrivas ut över hela den öppnade broschyrens yta. Dessa tryckprodukter är därför idealiska för bilder som sträcker sig över ett helt tryckt ark, men också för reklambroschyrer eller bildbroschyrer rikt på motiv. Tack vare deras kostnadseffektiva häftsömmar är dessa broschyrer också lämpliga för tryckning av klubbtidningar eller tidskrifter.

  Olika format: kvadrat, porträtt eller liggande

  För dina häftade broschyrer erbjuder vi tio olika pappersformat från 105 x 148 till 210 x 297 millimeter (DIN A4). DIN A6 -formatet (105 x 148 millimeter) är idealiskt för små informationsbroschyrer för evenemang eller produkter. Om du vill skicka dina häftade broschyrer är DIN -långformatet mycket lämpligt.

  Särskild uppmärksamhet kan riktas mot fyrkantiga format eller broschyrer i artstorlek (210 x 280 millimeter). Alla DIN -format och rektangulära pappersformat kan tryckas både i liggande och stående format.

  Över 15 olika pappersalternativ för din broschyr

  Innan häftning trycker vi ut dina broschyrer på pappersark av högkvalitativt bestruket konsttryck, offset, återvunnet eller gräspapper. Mycket prisvärda papper med en gramvikt från 80 g/m² är tillgängliga för ditt innehåll.

  För broschyrer av hög kvalitet är bestruket konstpapper med en tjocklek av 130 g / m2 lämpligt. Vi erbjuder också detta premiumpapper i glans och matt. Detta ger dig ännu fler alternativ för att anpassa dina häftade broschyrer när du väljer papper.

  Som ett alternativ trycker vi ditt omslag. Här kan du välja mellan åtta olika papper med grammatik på upp till 350 g / m2. Oavsett val av papper kan vi skapa häftade broschyrer med fyra till 96 sidor och omslag med fyra till sex sidor åt dig.

  Efter tryck häftas dina broschyrer med metallklammer eller ringöglor. På begäran kan vi lägga till perforeringsrader på enskilda sidor, till exempel för kuponger. Vi rekommenderar veckning från ett gram på 170 g / m2.

  Professionalisera broschyrer med häftklammerbindning med speciella färger

  Vi använder CMYK-fyrfärgsprocessen som standard för innehållet i din broschyr. Detta möjliggör en hög grad av flexibilitet i valet av motiv och ger en utskriftsbild med högt färgdjup. Naturligtvis kan du också få dina häftade broschyrer tryckta i svart. Vi rekommenderar Pantone för fullfärgstryck av omslaget, eftersom färgapplikationen blir jämnare. För att ställa in optiska accenter är kombinationen av CMYK med silver eller guld möjlig på omslaget.

  Efterbehandlingsalternativ för ett professionellt utseende

  Hur skulle det vara om du låter oss förfina omslaget till din broschyr? Med blind prägling eller hot folie relief prägling kan du uppnå inte bara optiska utan också haptiskt tilltalande effekter. Vi kan också förfina dina produkter med UV -lack. Ditt innehåll blir mer robust om du bestämmer dig för cellofanförpackning.

  Skyddsfoliering

  En skyddande lack gör din produkt mer motståndskraftig mot slitage, mer attraktiv för beröring och ännu mer tilltalande för ögat. Det är därför en skyddande beläggning är den rekommenderade finishen för till exempel vykort.

  Beräkningsexempel
  Skyddsfoliering

  Cellofanering

  Med laminering appliceras en tunn film på din tryckta produkt. Detta ger högre kvalitet och gör din produkt mer robust.

  Beräkningsexempel
  Cellofanering

  Blind prägling

  Med blindprägling kan du markera ett motiv och göra det levande. Om du väljer en hög prägling kommer ditt motiv att visas i en höjd position, om du väljer en djupprägling kommer motivet att präglas nedtryckt i din tryckta produkt.

  Beräkningsexempel
  Blind prägling

  Hot folie prägling

  Hot folie stampning använder tryck och värme för att applicera beläggningar från en bärfolie på din tryckta produkt. Detta gör att du kan skapa speciella effekter på din utskriftsprodukt som exempelvis metalliska effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie prägling

  Hot folie relief prägling

  Hot folie relief stamping är en kombination av relief stamping och hot folie stamping och kombinerar visuella och taktila effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie relief prägling

  UV -ytlack

  Med UV -ytlackering appliceras ett extra lager lack på din tryckta produkt, som ger det ett extra skydd och mer högkvalitativt utseende.

  Beräkningsexempel
  UV -ytlack

  UV spotlack

  Med UV -spotlack appliceras lacken endast delvis. Detta gör att du kan markera vissa delar av din produkt både visuellt och haptiskt.

  Beräkningsexempel
  UV spotlack