Icon/Greenline Created with Sketch.

Spiralbundna broschyrer

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Spiralbundna broschyrer

  Få spiralbundna broschyrer tryckta

  Spiralbundna broschyrer är mycket mångsidiga. Oavsett om det är som en robust cafémeny, en praktisk anteckningsblock för anställda eller en högkvalitativ produktkatalog för företag, här på print24.com kan du få dina broschyrer skräddarsydda med en hög- kvalitet metall-wire-o-bindning. Du kan välja mellan både åtta olika format och tilltalande finish för innehållssidorna. Konfigurera enkelt ditt jobb här online och låt print24.com trycka dina spiralbundna broschyrer till ett överkomligt pris.


  När du väljer spiralbunden broschyrutskrift bestämmer du dig för en robust tryckt produkt som kan användas på olika sätt. Till exempel är de robusta broschyrerna idealiska för företag att använda för sina årsredovisningar för aktieägare eller investerare, samt för utbildningsmaterial för anställda och kunder. Tack vare den robusta bindningen kan dokumentet passera genom många händer utan att några sidor lossnar. Inom cateringbranschen kan spiralbundna broschyrer användas som glass, dryck eller andra menyer. Om sidorna får en ytterligare cellofanfinish kommer ditt menyinnehåll att ha ett extra skyddslager. Du kan också välja spiralbunden broschyrutskrift om du vill ge dina anställda en attraktiv pad för att anteckna i möten eller för affärsbokningar.

  Stort urval av format

  Vi kan skapa spiralbundna broschyrer i åtta olika format åt dig. Alla våra standardstorlekar, liksom "konststorlek", kan tryckas i stående eller liggande format. Förutom det praktiska A6 -formatet erbjuder vi också A5, DL och det klassiska A4 -formatet. Fyrkantiga broschyrer finns också. Här kan du välja mellan 148 x 148 mm och 210 x 210 mm. Och broschyrerna på 105 x 297 mm erbjuder ett utskriftsformat endast porträtt.

  Olika tryckalternativ

  Vi trycker dina broschyrer med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen. Detta kan användas för foton och grafik samt text eller bakgrunder, vilket gör att du är mycket fri i ditt val av design. Observera dock alla specifikationer som gäller bildupplösning när du skapar utskriftsfilen. Relevant information finns i utskriftsdatabladet på denna sida. Alternativt kan du bara ha ditt broschyrinnehåll tryckt i svart. Det valfria omslaget är inte tryckt och är tillverkat av 418 gsm polypropen.

  Med eller utan omslag och med upp till 96 sidor

  Om du väljer ett omslag för dina broschyrer i konfigurationsmenyn kan vi skapa broschyrer åt dig med upp till 42 sidor. Även små spiralbundna block med bara åtta sidor är möjliga. Om du beställer dina broschyrer utan omslag kan de ha upp till 96 sidor vardera.

  För versionen med omslag finns bestruket konstpapper i en vikt på 170 g / m2. Om du väljer broschyrer utan omslag har du också möjlighet till premiumbestruket konstpapper i en vikt på 250 g / m2.

  Robust, beprövad bindning

  Spiralbindningen för dina broschyrer är en metalltråd-o-bindning. Den finns i vitt, svart eller silver. Wire-o-bindningen håller sidorna i din broschyr stadigt samtidigt som det gör det enkelt att bläddra igenom dem.

  Efterbehandlingsalternativ för inlagan

  För att skydda broschyrsidorna kan du beställa dem med cellofanfinish eller UV -ytlack. Samtidigt ger dessa finish innehållet ett mer attraktivt utseende. För cellofanbehandling kan du välja mellan matt, glans, sammet eller linne. Observera att du kan få en finish på max 60 sidor och endast om inget omslag har valts.