Icon/Greenline Created with Sketch.

Stansade klistermärken

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Stansade klistermärken

  Beställ utskurna klistermärken online

  Klistermärken är mycket praktiska tryckprodukter som kan fylla en mängd olika funktioner. Rätt klistermärke kan användas för att fästa meddelanden på produkter, sprida reklamslogans eller etikettflaskor. Men utskurna klistermärken har fördelen, särskilt inom marknadsföring, att de kan distribueras i enstaka exemplar. De används ofta på mässor eller evenemang, men är också praktiska för valkampanjer eller privata evenemang som bröllop och årsdagar.


  Vi kan trycka till 50 000 klistermärken per beställning. Du kan välja mellan olika mängder i konfiguratorn. Så det är också möjligt att beställa individuella klippklistermärken, t.ex. som en speciell, personlig gåva eller för att jämföra olika varianter för en bulkorder.

  Dina klistermärken skärs i rektangulär form - redo att användas

  Stansade klistermärken finns hos oss i många olika format. Det finns nio format att välja mellan, inklusive 8 DIN -storlekar från DIN A9 (37 x 53 millimeter) till DIN A3 (297 x 420 millimeter). De stora klistermärkena är idealiska för att täcka större områden. Tack vare de praktiska DIN -formaten kan mappar eller broschyrer också förses med en matchande klistermärke över hela ytan, t.ex. med information om en specifik gren av ditt företag.

  Alla klistermärken kan stryckasbåde stående och liggande. När du väljer, observera att en specifik orientering endast kan beställas för klistermärken på en rulle.

  Olika pappersalternativ för klistermärken

  Klassiska klistermärken är gjorda av självhäftande film. Dessa produkter finns hos oss i vitt, permanent vidhäftande eller i visuellt iögonfallande neongrönt, gult eller rött. Idealiska färger för att verkligen sticka ut med nästa gerillakampanj, till exempel. För kunder med höga krav på hållbarhet rekommenderar vi klistermärken gjorda av gräspapper eller återvunnet papper. Filtmarkerade klistermärken av naturpapper skapar ett speciellt haptiskt intryck.

  För att bara markera förpackningen tillfälligt med en klistermärke är det bäst att välja borttagbart självhäftande papper. Transparanta klistermärken med färgglada bokstäver ser väldigt tilltalande ut. I så fall väljer du Opaque självhäftande papper. Du kan också få stansade klistermärken av självhäftande papper färdiga med UV-ytlack.

  Beprövad CMYK -tryck för maximal flexibilitet i motivval

  Vi trycker dina klistermärken i CMYK-fyrfärgsprocess som standard. Detta ger dig möjlighet att låta foton, grafik, slagord, logotyper eller andra motiv tryckas med hög glans. Om du till exempel väljer neonklistermärken är svart tryck det bästa alternativet.

  Du kan också kombinera CMYK med vitt, t.ex. för att färga bakgrunden homogent och lägga till ett teckensnitt i vitt. Efter utskrift klipps dina klistermärken till önskad storlek och levereras som enskilda märken.