lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Backlit Posters

Beter online printen!

Backlit Posters

Backlit Posters
 • 1 zijde
 • 1185 x 1750 mm Staand
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Backlightfolie, doorschijnend (0,2 mm)
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

72,06 € | 87,20 €

| 4,92 € | 5,95 €

Backlit Posters
1 zijde , 1185 x 1750 mm Staand, 4/0 kleurig CMYK, Backlightfolie, doorschijnend (0,2 mm), Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

72,06 € | 87,20 €

| 4,92 € | 5,95 €

Grootformaat

Grote posters

Drukproducten

Poster

Reclametechniek

Backlit posters

Reclametechniek

Banners/dekzeilen

Reclametechniek

Zelfklevende folies

Backlit Posters drukken

Backlit Posters of lichtbakfolies zijn al jaren beproefde standaard reclamemedia voor buitenreclame. Met print24.com heeft u een betrouwbare drukkerij gevonden waar u uw printopdracht voor Backlit posters eenvoudig online kunt plaatsen. We kunnen tot 30 Backlit posters per bestelling printen. Naast het standaardformaat van 1.185 x 1.750 millimeter zijn er nog zes andere formaten om uit te kiezen. Start uw bestelling hier met een paar klikken!


Deze verlichte reclameboodschappen zijn ook 's avonds en 's nachts zichtbaar. Tegelijkertijd worden de posters beschermd tegen milieu-invloeden of vandalisme door een apart verkrijgbare behuizing. Op deze manier hebben adverteerders een hoge mate van zekerheid dat de verlichte Backlit poster voor de gebruikelijke duur van een week zichtbaar blijft. Maar het is niet alleen de achtergrondverlichting die een groot voordeel is van Backlit posters, maar ook de bijzonder gemakkelijke verandering van het model. Zelfs grootformaat Backlit posters kunnen zeer eenvoudig worden verwerkt en uitgewisseld. Zet de toon voor uw volgende reclamecampagne met hoogwaardige Backlit posters van print24.com. We drukken op doorschijnende folie van backlit folie, ook in kleine hoeveelheden en uit één geheel.

Backlit Posters in zeven formaten / Standaard- en DIN-formaten

Wij drukken uw backlit posters in zeven verschillende formaten af. Naast het standaardformaat van 1.185 x 1.750 millimeter en een iets ander formaat van 1.150 x 1.710 millimeter, kunt u ook Backlit Posters laten drukken in DIN A4, A3, A2, A1 en A0. De kleine posters zijn perfect voor restaurants die de menu's nog aantrekkelijker willen weergeven in een vitrine buiten aan het restaurant.

Ook dienstverleners kunnen doeltreffend reclame maken omtrent hun diensten. De grote formaten zijn voor klassieke advertentieruimtes als Backlit Poster in een lichtzuil in buitenreclame. U kunt alle CLP-formaten op print24.com in staand of liggend formaat laten drukken.

Uitstekende materiaalkwaliteit

Voor het bedrukken van uw Backlit Poster gebruiken we een transparante folie met een dikte van 210 micrometer. De zogenaamde backlit folie bestaat uit wit en doorschijnend polyester met een halfmat oppervlak.

Upgrade uw backlit posters met verfijningen

Daarnaast kunt u uw backlit-folie beschermen tegen slijtage, vocht of verbleking door uw posters te laten lamineren. Als de poster zelfklevend moet zijn, selecteer dan de juiste optie in het configuratiemenu. Er wordt dan een extra lijmlaag op het materiaal aangebracht.

CMYK vierkleurendrukproces met UV

UV-bedrukking in het CMYK-proces zorgt voor optimale drukresultaten. We drukken het materiaal op de voorkant. Hierbij wordt de inkt uitgehard door ultraviolet licht en vormt zo een vaste kleurlaag. De gedroogde inkt lijkt dan licht gesatineerd en doet denken aan gelamineerd materiaal. Dit geeft de inkt een hogere sterkte en een betere bescherming tegen verkleuring. Voor UV-drukwerk zijn geen verdunners of oplosmiddelen nodig en daarom is het een milieuvriendelijkere druktechniek.

Om uw Megalight-posters zo goed mogelijk af te drukken, plaatst u best lettertypes en afbeeldingen op 1,5 millimeter binnen de rand van de printgegevens. Je moet alle lettertypes benoemen. Een extra bleed van drie millimeter wordt ook aanbevolen. Als u grote formaten wilt afdrukken, moet u kiezen voor een printresolutie van 70 tot 150 dpi, en 300 dpi voor kleine formaten. Wij helpen u graag met de configuratie van uw printopdracht. Bel ons gewoon op of stuur ons een e-mail!