Icon/Greenline Created with Sketch.

Stor Format

Tryck bättre online

Ditt meddelande presenterade på ett framträdande sätt

Med enorm fasadvepor och XXL banner för reklamering på fasad och andra stora område placerar du ditt meddelande så framträdande att det helt säkert kommer att märkas.


Tillverkad av väderbeständigt och stabil PVC luftgenomsläppligt nätduk för vindbenade platser och valfritt utrustat med rör, hålsöm eller kantförstärkta öglor. Det erbjuder storformat reklammedier för nästan alla syfte.

Annonsera I ovanliga platser

Tryck Byggstängselbaner & Byggnadsställningarbaner på pritn24 och förvändla byggarbetsplatser till en scen för din reklam.

I det rätt format är Byggstängselbaner eller byggnadsställningar gjort av väderbeständigt och stabil PVC eller luftgenomträngligt nät tyg för minskad vindbelastning, dessa är de idealiska reklammaterial för byggställe.


Alternativt utrustad med hålsöm eller kant-förstarkte öglor och levereras med extra tillbehör liksom öglor och remmar, dessa banner är enkla och säkra att fästa. Tack vare B1 certification av material, Den byggstängselbaner och byggnadsställningarbaner också uppfyller brandsäkerhetsstandarder.

Att göra din annons sitt fast

Använder golvet och andra öppna platser till dina reklam och tryck golvreklam och klisterfolier på print24! Båda golv affischer och klisterfolier tillverkade av självhäftande PVC folie och den klisterfolier är också tillgängliga för utomhusbruk.


Dessutom till speciella format kan print24 också användas att trycka golvaffiscker och häftande former i friform så att det finns inga gränser av dina kreativitet.