Icon/Greenline Created with Sketch.

Broschyrer Perfekt binding PUR Budget

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Broschyrer Perfekt binding PUR Budget

  Broschyrer Budget Ekonomitryckt online

  Om du vill trycka broschyrer till ett bra pris är print24.com platsen för dig. Med dettaalternativ sparar du pengar samtidigt som du behåller material och utskriftskvalitet. Till ett lågt pris kan du välja mellan olika typer av papper , omslag samt standard- och specialformat. På grund av det stora pris-prestanda-förhållandet är våra broschyrer Budget utmärkt lämpade att trycka bruksanvisningar. Våra kunder använder också de billiga tryckprodukterna med praktisk perfekt bindning för den kostnadsbesparande tryck av guideböcker.


  Konfigurera dina billiga broschyrer med upp till 1400 sidor här. Trots låga priser behöver du inte klara dig utan service. Dina tryckprodukter kommer att produceras och levereras i upp till 1000 exemplar inom fem arbetsdagar.

  I vilka format och versioner kan broschyrer Budget tryckas?

  Vi har redan gjort ett förval för dig för det billiga broschyrtrycket. Du kan få dina broschyrer tryckta i DIN A5 (148 x 210 millimeter) eller DIN A4 (210 x 297 millimeter) i stående eller liggande format. Tack vare sitt praktiska format är DIN-A5-broschyrer perfekta för manualer. Även med ett stort antal sidor förblir böckerna lätta att hantera. DIN A4 -formatet är perfekt när illustrationer också tydligt ska visas i bruksanvisningen, till exempel för möbelmontering. Båda DIN -format har fördelen att häften också kan lagras i konventionella mappar eller presentationsmappar. Naturligtvis kan du också välja ett speciellt format för dina broschyrer Economy på print24.com.

  Vad är skillnaden mellan PUR Budget och PUR Classic?

  Båda versionerna bearbetas med en högkvalitativ PUR-limbindning, som ger längre hållbarhet och större robusthet. Den enda skillnaden ligger i den tryckteknik som används: Medan PUR Classic -broschyrversionen produceras med den klassiska offsettryckprocessen för beställningar om 500 eller mer, produceras PUR Budget -versionen med digital bläckstråleutskriftsteknik. Detta gör PUR Budget-broschyrer lämpliga för mindre, mer kostnadseffektiva utskrifter.

  Vilka papper finns tillgängliga för Brochures Budget?

  Du kan välja mellan sex olika pappersalternativ för dina broschyrer. Om du till exempel vill trycka stora manualer, bör du hellre använda tunt papper som 70 g / m2 bestruket konstpapper. Detta gör att vi till exempel kan skapa kataloger med upp till 1400 sidor åt dig. Även med 90 gsm tjockt bestruket konstpapper är volymer på upp till 1200 sidor fortfarande möjliga. Ju högre kvalitet och tjockare papper, desto mindre är det största möjliga antalet sidor.

  Särskilt för mindre omfattande broschyrer som illustrerade instruktioner rekommenderas ändå mer stabila papper. För detta ändamål erbjuder vi bestruket konstpapper med 115 och 140 gsm papperstjocklek. Om de enskilda sidorna i broschyren ska skrivas ut senare bör du välja 80 eller 100 gram tjockt offsetpapper. Oavsett pappersval börjar broschyrutskriften på 40 sidor.

  PUR -bindning - ett kostnadseffektivt alternativ till häftning

  PUR-limbindningen använder smält polyuretanlim, som bearbetas vid cirka 130 ° C och appliceras på baksidan i smält tillstånd. När den kyls i luften stelnar bindningen och påverkas sedan av värme och fukt. Eftersom en baksida krävs för limning är denna bindning endast lämplig från 40 sidor. Den är särskilt lämplig för limning av stora upplagor och tunga papper. Denna bindemedel är ett billigt alternativ till häftklammerbindning och är av högre kvalitet än andra PUR -bindemedel på marknaden. Båda bindningsteknikerna har fördelar och nackdelar. Vilken som ska användas beror främst på den senare applikationen.

  Omslagsdesign och bearbetning av dina broschyrer Budget

  Med våra broschyrer Budget kan du designa omslagen på fyra sidor. Detta innebär att insidan av omslaget också kan tryckas. Omslaget trycks på 200, 250 eller 300 gsm tjockt bestruket konstpapper, som du kan välja i matt eller glansigt. På begäran kan vi också förfina ytan på broschyromslaget för dessa billiga produkter. Med dispersionslack på hela ytan skyddas din broschyrs yttre yta dessutom. Om vi ​​laminerar omslaget med matt eller blank folie blir dina broschyrer ännu mer robusta.