Icon/Greenline Created with Sketch.

Årsplanerare

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Årsplanerare

  Väggplanerare

  Vilka möten kommer nästa vecka? Var är vi med vår semesterplanering? När är nästa möte med din affärspartner? När är det mormors och morfars födelsedag? Med en snabb blick på din väggårsplanerare kan alla dessa frågor besvaras på ett ögonblick. Denna typ av översiktskalender ger en lika värdefull tjänst hemma och på jobbet, på kontoret och i butiken.


  På print24.com kan du anpassa planeraren med dina egna mönster. Den har gott om plats för din logotyp, grafik, bilder och kontaktuppgifter för ditt företag. Utnyttja dessa alternativ och skapa väggårplanerare i din egen design för dina affärslokaler eller som en praktisk present till kunder och affärspartners.

  Väggårsplanerare i olika storlekar

  Fyra stora standardformat finns tillgängliga för utskrift: A3, A2, A1 och A0. Vid 841 x 1 189 mm är det slutliga formatet som listas mycket stort och ger den bästa översikten över året. På print24.com kan du också ange ett anpassat format och till exempel få årstidsplanerare för fyrkantiga väggar, från en storlek på 297 x 297 mm. Den maximala storleken för anpassade format är 841 x 1.189 mm.

  Beroende på val kan kalendrarna tryckas ut i stående eller liggande format. Observera att när du skapar utskriftsfilen måste du lägga till ytterligare 2 mm på varje sida som ska beskrivas och att text och bilder ska placeras minst 1,5 mm från kanten. Om du har några frågor angående skapandet av utskriftsfilen eller något av formaten eller färdigheterna, kan vi hjälpa dig på en-till-en-basis. Ring oss bara.

  Bestruket tryckpapper av hög kvalitet för dina årsplanerare

  Alla väggårsplanerare från print24.com är tryckta på högkvalitativt, träfritt, vitt, dubbelbelagt tryckpapper. Tre papperstjocklekar finns: 135 gsm, 170 gsm och 250 gsm. För utskrift använder vi CMYK-fyrfärgsprocessen. Detta ger dig största möjliga flexibilitet i ditt val av design. Foton, logotyper eller enskilda grafiska element kan enkelt överföras till papperet.

  Om du vill ha en förhandsvisning före det sista trycket kan du beställa ett skärmprov mot en liten avgift. Vi skapar sedan en digital bild av din väggkalender och skickar filen till ditt kundkonto. Du kan enkelt granska resultatet på skärmen och, om det passar dig, fortsätta med jobbet. Om det preliminära resultatet inte tilltalar dig kan beställningen ändras eller annulleras.