Icon/Greenline Created with Sketch.

Skrivbordskalender

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Skrivbordskalender

  Personliga skrivbordskalendrar

  En skrivbordskalender är en praktisk assistent i ditt vardagsliv, både på kontoret och hemma. Det är därför de är perfekta som reklamgåvor eller för att möblera din arbetsyta eller ditt kontor. På print24.com kan du få skräddarsydda skrivbordskalendrar, från ett exemplar. Du kan välja mellan ett stort utbud av efterbehandlingsalternativ för omslaget och ett urval av premiumpapper för kalendern. Om du har din utskriftsfil till hands kan du starta konfigurationen av din beställning här på nätet.


  Skrivbordskalendern är en riktig klassiker. Oavsett om det är på disken vid apotekaren runt hörnet, i väntrummet på verkstaden eller på skrivbordet på kontoret, kan dessa praktiska kalendrar hittas överallt. Anpassade tryckta, de är lämpliga som reklamgåvor eller för inredning av affärslokaler. Men de är också perfekta som personliga fotopresenter till födelsedagar, årsdagar och jul. På print24.com kan du designa dina kalendrar enligt dina krav och trycka dem snabbt och till låga priser. Det finns två praktiska format att välja mellan: 105 x 296 mm och 148 x 180 mm.

  Dina pappersalternativ för skrivbordskalenderutskrift

  Vi kan trycka din kalenderomslagsdesign på något av fem olika premiumpapper i olika tjocklekar. Du kan välja mellan tre ljusvita belagda tryckpapper i vikterna 135 gsm, 170 gsm eller 250 gsm. Dessutom kan du få din kalender tryckt på premiumlinne eller premiumpapper, båda i en vikt på 120 g / m2. De två senare är också lämpliga för skrivare.

  Kalendern är inte tryckt på baksidan som är av robust kartong med en triangulär ram. En högkvalitativ Wire-O bindning garanterar stabilitet. Den är fäst längs upp på kalendern och finns i vitt, svart eller silver. Den önskade versionen kan väljas i konfigurationsmenyn.

  Dina tryck - och efterbehandlingsalternativ

  Vid tryck använder CMYK-fyrfärgsprocessen som standard. Detta innebär att du kan vara mycket flexibel i ditt val av design; foton kan tryckas i kalendern i lika hög kvalitet som annan grafik eller logotyper. När det gäller enskilda textelement eller införandet av din företagsdesign som bakgrundselement eller diskret område på utskriftsytan kan Pantone -färgfärger kombineras med CMYK -utskrift. Välj helt enkelt önskad färg i konfigurationsmenyn.

  För ett ännu mer tilltalande utseende erbjuder print24.com olika efterbehandlingsalternativ. Till exempel kan du betona individuella element i designen med blindprägling, hot-folie eller hot-folie relief prägling. Relieflack är också ett alternativ. Hela kalenderns yta kan beläggas med UV-ytlack eller en cellofanbeläggning med en blank, matt, mjuk beröring eller linnestruktur. UV -lack kan också appliceras som partiell lack.