lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Genom att använda våra tjänster tillåter du användning av cookies.

Väggkalender

Bättre utskrift på nätet!
Produkt
Kalender
Väggkalender
Egenskaper
Format 210 x 297 mm DIN A4
Stående
13 blad
135 g:s Bestruket papper Glättat
Endast framsida
4/0 färger CMYK
Ryggpapp (otryckt) utan ryggpapp
Metall-wire-O-bindning Vit På toppen
Utan Raffinering Omslag
Utan provtryck
Upplaga
1 Styck
1 Motiv
Leverans
Standard antagligen till 07./10.10.2022
Data
Överför utskriftsdata senare
undefined
Konfigurera vald produkt
Väggkalender
 • Endast framsida
 • 210 x 297 mm DIN A4 Stående
 • 135 g:s Bestruket papper Glättat
 • 4/0 färger CMYK
 • Metall-wire-O-bindning Vit På toppen
 • Utan
 • 1 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till 07./10.10.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

12,88 € | 15,97 €

Netto | Brutto med tillägg av 4,80 € | 5,95 € Försändning

  Väggkalender
  Endast framsida , 210 x 297 mm DIN A4 Stående, 135 g:s Bestruket papper Glättat, 4/0 färger CMYK, Metall-wire-O-bindning Vit På toppen, Utan, 1 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till 07./10.10.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

  12,88 € | 15,97 €

  Netto | Brutto med tillägg av 4,80 € | 5,95 € Försändning

  Väggkalender-tryck

  Även i den digitala tidsåldern har den gamla gamla väggkalendern inte tappat i popularitet. En blick räcker för att snabbt få en överblick över den aktuella månaden - utan några kablar eller WLAN. Dessutom ger väggkalendern, ett foto eller ett motiverande citat varje månad. Det är ingen slump att väggkalendrar är populära gåvor eller julklappar. På print24.com kan du få dina väggkalendrar tryckta som en återförsäljare för försäljning, som företag och återförsäljare för kundlojalitet eller som privatperson som personlig fotogåva.


  I vår tryckeri kan vi producera upp till 50 000 väggkalendrar per beställning åt dig. Det betyder att vi har tillräcklig kapacitet för stora marknadsföringskampanjer, t.ex. innan jul. Naturligtvis kan vi trycka så lite som en kalender. Detta gör vårt erbjudande även lämpligt för privatpersoner som vill ge en personlig fotoväggskalender som gåva.

  Väggkalendrar i olika format

  Hos oss kan du skapa väggkalendrar i 14 olika format, inklusive sex DIN -format och fyra kvadratstorlekar. DIN -väggkalendrar i A4 eller A3 hör till klassikerna. Om du väljer en DIN lformat kan du skicka den till kunder eller affärspartners med ett konventionellt kuvert. "Maxi" är DIN A3 eller DIN A2. Här har du gott om plats för dina motiv. När du väljer foton, se till att de har en tillräckligt hög upplösning för att undvika pixelering. Fyrkantiga väggkalendrar är något speciellt eftersom de avviker från standarden. De är också lämpliga som fotokalendrar.

  Alla rektangulära format kan tryckad både i liggande och stående format. Landskapsformatet är idealiskt för att använda panoramabilder i kalendern, t.ex. av skylines, landskap eller arbetskraft. Våra väggkalendrar finns med 13, 14 eller 15 ark. De extra arken är lämpliga för att antingen börja med föregående år så att kalendern redan kan hängas upp i slutet av året. Eller så kan du visa en översikt över alla månader på ett ark eller använda det 14: e och 15: e bladet för att visa den första månaden följande år. I slutändan är du fri i designen och kan använda arken för dina kreativa idéer.

  DIN A6

  DIN lång

  105 x 297 mm

  105 x 420 mm

  118 x 443 mm

  148 x 148 mm

  DIN A5

  148 x 420 mm

  210 x 210 mm

  DIN A4

  297 x 297 mm

  DIN A3

  420 x 420 mm

  DIN A2

  Högkvalitativt papper för kalendersidor och bakstycke

  På print24.com kan du välja mellan elva olika papper för att designa dina väggkalendrar. Klassiskt är det bestruket konstpapper som finns i 4 gramvikter från 135 till 250 g / m2.


  Om du vill att din kalender ska vara lite mer premium, välj fint papper i versionen " linne " eller " ribbad ". Precis som de billiga offsetpappren i gram på 130 och 250 g / m2 är våra fina papper också lämpliga att köra genom en skrivare.

  Om hållbarhet är din prioritet är gräspapper och återvunnet papper förstahandsvalet för dina väggkalendrar. Alla papper kan konfigureras med blanka och matta ytor.


  För bakstycket kan du välja mellan massivt grå lartong eller elegant kromkartong på 300 g / m2. Om du vill kan vi avsluta ytan på dina kalendersidor med UV -ytlack. Om du vill ge baksidan en speciell design kan naturligtvis båda sidorna tryckas på.

  Bestruket konstpapper

  Premiumpapper

  Offsetpapper

  Återvunnet papper

  Gräspapper

  CMYK och specialfärger för att skriva ut dina kalendrar

  Du har största möjliga flexibilitet vid design och tryck med CMYK-fyrfärgsprocessen. Detta gör att du kan trycka ut foton såväl som enkel grafik med hög briljans och färgdjup. Du kan kombinera CMYK med speciella färger som HKS eller Pantone. Dessa färger är idealiska om du till exempel har en definierad färgkodning för din företagsdesign. Sedan kan du trycka dina logotyper eller företagsfärger i äkta färger på väggkalendern. Silver och guld är idealiska för att markera bokstäver på ett särskilt elegant sätt.

  Alla väggkalendrar har en metall Wire-O-bindning. Välj bekvämt i konfiguratorn om bindningen ska vara vit, svart eller silver. Det är bäst att välja färg för att matcha dina kalendersidans motiv.