Icon/Greenline Created with Sketch.

Väggkalendrar med klammerbindning

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Väggkalendrar med klammerbindning

  Tryck väggkalenrer med klammerhäftning

  Kalendrar med häftbindning och stansade hål är praktiska. De kan hängas på väggen med bara en spik eller en nål och ger en snabb överblick över alla dagar under en månad. Tack vare det praktiska formatet passar dessa månadskalendrar in på alla kontor, kök eller hall och är ett riktigt blickfång med sitt stora bildmotiv.


  En idealisk reklampresent för företag eller individuellt och personlig en mycket trevlig fotopresent för jul och speciella tillfällen som bröllop och årsdagar. På print24.com kan du få dina kalendrar tryckta billigt i vanliga format i utmärkt kvalitet individuellt eller i stora upplagor på upp till 500. Du kan också dra nytta av de många efterbehandlingsalternativen.

  Varför trycka väggkalendrar med häftbindning?

  Dessa väggkalendrar kännetecknas av sitt särskilt kompakta mått. Detta gör dem mångsidiga, t.ex. som fotokalendrar för vänner och familj samt för reklamkalendrar. Samtidigt är måtten mycket lämpliga för att skicka kalendrarna med post till kunder, affärspartners eller vänner.

  Tack vare det förmånliga priset är väggkalendrar med häftbindning idealiska för reklamkampanjer med stora upplagor. Även stora kvantiteter kan realiseras med en hanterbar budget. Ett annat plus: de dubbla sidorna ger dig ännu mer utrymme för dina bilder eller ditt reklambudskap.

  Praktiska format för väggkalendrar med häftbindning

  Vi trycker dina häftade kalendrar i tre olika format, i stora DIN A4 (210 x 297 millimeter) och DIN A5 (148 x 210 millimeter) samt kvadratiska kalendrar i 210 x 210 millimeter. Båda DIN-formaten kan tryckas i såväl liggande som stående format. Det gör att exempelvis panoramabilder kan användas perfekt som blickfång för respektive månad.


  Du kan välja att få dina kalendrar producerade med eller utan försättsblad eller försättsblad. Med ett omslag har du ytterligare fyra sidor att designa, fram- och baksidan av omslaget i varje fall. Innehållet i kalendern är 24 eller 28 sidor. Alla sidor kan skrivas ut helt enligt dina specifikationer. Men när du placerar motiven, vänligen tillåt två millimeter blödning på alla sidor.

  Högkvalitativt pappersval för dina kalendrar

  Om du vill skapa kalendrar med omslag kan du välja mellan åtta olika typer av papper. Vi rekommenderar papper med en ytvikt på 170 gsm eller mer för försättsblad och baksida. Här kan du välja mellan premium bestruket konstpapper i 170 och 250 gsm Vill du skräddarsy kalendersidorna själv senare med en skrivare, välj offsetpapper För kunder som tänker hållbart har vi även vitt återvunnet papper lämpligt för tryckare samt gräspapper i vårt sortiment.


  Vi kan också trycka kalendersidor i förstklassigt bestruket konstpapper, offsetpapper, återvunnet papper eller gräspapper. Här kan du välja mellan ytvikter på 120 till 170 gsm, beroende på ditt pappersval. Alla papper kan utföras i blank eller matt finish.

  Beprövad tryckprocess för högt färgdjup och briljans

  Vi använder CMYK-fyrfärgsprocessen för att trycka dina kalendrar. Detta ger dig maximal flexibilitet i valet av motiv. Texter, foton eller grafik kan realiseras utan problem och med högt färgdjup och briljans. På begäran kan vi lägga till upp till fyra perforeringslinjer efter tryckning och skärning. På så sätt kan till exempel bildmotiven separeras från kalendersidan och användas för väggdekoration. Med perforeringen kan kuponger även infogas i kalendersidorna för lossning.

  Finish av hög kvalitet gör dina kalendrar ännu mer attraktiva

  För att sätta pricken över i:et till ditt omslag erbjuder vi fyra olika efterbehandlingsalternativ. Vi rekommenderar att du ändå applicerar skyddslack för att göra kalendern mer robust och ännu mer attraktiv överlag. Du kan optimera utseendet med UV-ytlack. En cellofanbeläggning med mjuk folie ger en extra haptisk effekt. Finisherna kan kombineras på olika sätt för insidan och utsidan. Du kan enkelt välja alla kombinationsalternativ i konfiguratorn.