Icon/Greenline Created with Sketch.

Kontaktlösa kort

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Kontaktlösa kort

  Tryck kontaktlösa kort

  RFID-kort är plastkort som kan användas på en mängd olika sätt tack vare deras integrerade chip. Åtkomstdata eller biljetter kan lagras i chippet som sedan kan läsas av en enhet med hjälp av "Radio Frequency Identification". Detta gör RFID-kort perfekta för studentlegitimationer, passerkort på företag, biljetter till kollektivtrafik eller tidsregistrering.


  Data som lagras på chippet kan uppdateras snabbt och enkelt, varför RFID-kort även används inom hotellbranschen för tillgång till hotellrum. Hos oss kan du få individualiserade RFID-kort tryckta till låg kostnad, med din slogan, din företagsdesign eller din logotyp. Vi trycker upp till 50 000 stycken per beställning åt dig.

  Kontaktlösa kort som kan tryckas på båda sidor

  Våra RFID-kort i praktiskt kreditkortsformat mäter 85,6 x 54 millimeter. De trycks i liggande format på båda sidor. Vi använder CMYK fyrfärgsprocessen. Det betyder att du är fri att välja ditt eget motiv och kan få foton, logotyper eller annan grafik tryckt på korten.

  Innan utskriftsbeställningen kan vi på begäran skapa ett skärmkorrektur med en digital förhandsvisning av dina kort. Alla RFID-kort är gjorda av blank laminerad plast. Detta gör korten mer robusta och hållbara, även vid frekvent användning, t.ex. som rumskort på hotell eller som matsalskort.

  Praktiskt tillbehör för mer bekväm användning av dina RFID-plastkort

  På begäran kan vi implementera dina RFID-kort med en LoCo magnetremsa. Som en extra säkerhetsfunktion kan du få dina RFID-kort utrustade med ett skrivfält. Där kan kortinnehavarna skriva under. För mer bekväm hantering rekommenderar vi tillbehör som kortyoyos. Passerkorten kan fästas på dem med en klämma. Detta förhindrar att kortet tappas bort av misstag.

  För att skydda kortet kan du även beställa en identitetskortsbehållare eller ett lock av mjuk PVC. Metallklämmor är idealiska för att fästa passerkort eller ID-kort. Välj helt enkelt önskat extra i konfiguratorn. Få RFID-kort snabbt och billigt nu, från bara 25 stycken och i stora upplagor på upp till 50 000.