lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Kelnerboekjes

Beter online printen!
Kelnerboekjes
 • 1 zijde
 • 70 x 140 mm Staand
 • 80 g/m² Kringloop wit (geschikt voor printen)
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Kop lijmen, achterkant grijs karton
 • 25 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Dinsdag, 12.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

18,61 € | 22,52 €

| 4,92 € | 5,95 €

Kelnerboekjes
1 zijde , 70 x 140 mm Staand, 80 g/m² Kringloop wit (geschikt voor printen), 4/0 kleurig CMYK, Kop lijmen, achterkant grijs karton, 25 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Dinsdag, 12.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

18,61 € | 22,52 €

| 4,92 € | 5,95 €

Horecaproducten

Onderzetters

Drukproducten

Deurhangers

Horecaproducten

Servetten

Horecaproducten

Placemats

Horecaproducten

Menukaarten

Kelnerboekjes drukken

Kelnerboekjes behoren al tientallen jaren tot de standaarduitrusting in bijna elke horecagelegenheid. Van het restaurant tot de bar tot de taverne, het kelnerboek wordt overal gebruikt wanneer bestellingen worden geschreven. Zelfs in het digitale tijdperk heeft het papierblok nog lang geen dag geen werk gehad. Hier bij print24.com kunt u kelnerboeken laten drukken, in topkwaliteit aan de beste prijzen. Onze drukkerij biedt u de nieuwste technologie en moderne drukprocessen voor het drukken die gemakkelijk oplagen tot 20.000 kelnerboeken per bestelling aankunnen.


Een kelnerboek is net zo belangrijk in de taverne of in de bar als het menu en de drankenkaart of het vriendelijke personeel. In dit kelnerboek kunnen verzoeken om eten en drinken in een mum van tijd worden genoteerd of telefonische reserveringen worden gemaakt. Het is aan jou welke informatie of tabellen je in het kelnerboek wilt laten drukken. Dit maakt het mogelijk om een ​​kolom met bestelnummers in te voeren. Met behulp van deze nummers kunnen de geplaatste bestellingen later worden overgezet naar een computersysteem voor correcte facturering. Evenzo kunnen er al roosters voor voedselcategorieën worden gemaakt in het kelnerboek zodat uw personeel alleen hoeft aan te vinken en de bestelling nog gemakkelijker wordt geaccepteerd. Als u vragen heeft over het maken van het drukbestand of tips nodig heeft voor het drukken van uw kelnerboek, aarzel dan niet om ons telefonisch vragen te stellen.

Handig formaat 

Een kelnerboek moet in de eerste plaats handig zijn en niet te veel ruimte innemen. Daarom bestelt u bij ons blokken in het formaat 70 x 140 millimeter. 


U kunt kiezen uit een kelnerboek van 25 of 50 vellen. De kelnerboeken zijn aan de kop gelijmd en voorzien van een grijs rugkarton voor meer stabiliteit. De blokken worden alleen in staand formaat gedrukt.

Printervriendelijk papier voor nabewerking 

Wij drukken de kelnerboeken op helderwit offsetpapier, geschikt voor gebruik in kopieerapparaten, klassieke- en laserprinters. Dit is bijvoorbeeld handig als u de kelnerboek gebruikt om bijvoorbeeld de factuur voor uw klanten af ​​te drukken. 

Milieubewuste klanten kunnen kiezen voor helderwit premium gerecycled papier met een gramgewicht van 80 g / m². Dit papier is bekroond met het milieulabel "Blue Angel" en is FSC-gecertificeerd. Het hoogwaardige offsetpapier is wat steviger met een gramgewicht van 90 g / m².

Diverse bedrukkingsmogelijkheden voor de kelnerboeken 

Welk papier u ook kiest, in beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende afdrukopties. Wij drukken slechts kelnerboeken aan één zijde. Naast de klassieke drukprocessen zwart en CMYK zijn er speciale kleuren, maar ook goud en zilver om te drukken. Bij Pantone en HKS heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende steunkleuren. Goud, zilver, Pantone en HKS kunnen gecombineerd worden met zwarte bedrukking of het CMYK vierkleurenproces. 

Zo is het raadzaam om de kop van het kelnerboek te voorzien van uw logo of de naam en het adres van uw restaurant. Hier kunnen bijzondere kleuren uitstekend voor gebruikt worden waar klassieke voorgedrukte kelnerboeken alledaags zwart gehouden worden. Eigen elementen kunnen ook in kleur worden gedrukt in tabellen voor prijzen of tabelnummers. Dit maakt het kelnerboek duidelijker. Plan naar uw wensen hoe het kleurontwerp en uiterlijk van uw kelnerboeken gerealiseerd moeten worden.