Icon/Greenline Created with Sketch.

Triangulära skrivbordskalendrar

Konfigurera vald produkt
  Triangulära skrivbordskalendrar

  Tryck bordskalendrar

  Trots internet, digitalisering, smarta klockor är kalendrar oumbärlig som vardagshjälpare på kontor och hushåll. Triangulära kalendrar är en väldigt speciell variant. De är vikta som en triangel. Detta har fördelen att du kan läsa kalendrarna från två sidor.

  Här på print24.com kan du få triangulära kalendrar tryckta som praktiska skrivbordskalendrar för kontoret eller skrivbordet hemma. Du har sedan valet av att utforma de enskilda sidorna i kalendern, t.ex. som en kvartals- eller halvårsvy. Om du redan har dina utskriftsdata till hands kan du få dina triangulära kalendrar utskrivna av oss från 25 och upp till 50 000 exemplar.

  Praktiska format för dina triangulära kalendrar

  Våra triangulära kalendrar kan tryckas i tre olika storlekar. Det angivna formatet avser alltid det område som är tillgängligt på varje sida av kalendern efter vikning. Triangulära kalendrar i stående format 148 x 105 millimeter är väldigt praktiska. De tar liten plats på bordet och ger samtidigt en bra överblick över året.

  Samma format finns också tillgängligt liggande. Då har du 105 x 148 millimeter i panoramaformat till ditt förfogande. Om du behöver mer utrymme för dina motiv eller din kalendervy, välj formatet 105 x 210 millimeter för dina triangulära kalendrar.

  Olika pappersvarianter för dina kalendrar

  Som standard för utskrift av dina triangulära kalendrar använder vi högkvalitativt bestruket konstpapper, som finns i ytvikten 250 gsm, 350 gsm samt ett särskilt stabilt premium konstpapper i vikten 400 gsm. För att göra kalendrarna till något speciellt både haptiskt och visuellt kan du välja mellan premiumpapper i krämvitt, räfflat, linne eller ljust vitt i ytvikter på 300, 350, 350 respektive 340 gsm. Om du vill ytterligare anpassa de triangulära kalendrarna som levereras i plano i en skrivare, välj offsetpapper i gsm 350 eller 400. Om hållbarhet är ditt fokus, välj vårt 300 gsm återvunna papper. Alla pappersvarianter finns i glansigt eller matt.

  Beprövad tryckprocess även möjlig i kombination med specialfärger

  Med print24.com kan du få dina triangulära kalendrar tryckta helt i svart. För speciella visuella accenter kan du trycka årtal eller månader i guld, silver eller Pantone. Specialfärger finns också om du vill få bakgrunden tryckt i dina företagsfärger.

  Om du trycker färgglada motiv eller foton rekommenderas offsettryck i Euroscale. CMYK-fyrfärgsprocessen är möjlig, men också i kombination med specialfärger samt guld och silver. På så sätt kan nästan alla motivönskemål för dina triangulära kalendrar förverkligas.

  Högkvalitativ bearbetning med valfri efterbehandling av kalenderytan

  Alla kalendrar är stansade efter tryck. För att ge dina produkter en speciell haptisk och optisk effekt finns efterbehandlingsalternativ som cellofanering eller UV-punktlack tillgängliga. Här har du möjlighet att får blank, matt eller sammetslook på utsidan. Välj önskad finish i konfiguratorn. För att få en förhandstitt på dina triangulära kalendrar, välj ett skärmprov eller pappersprov mot en liten avgift. Med ett papperskorrektur trycker vi ut dina kalendrar på ett DIN A3-ark, med ett skärmkorrektur skapar vi en digital förhandsvisning i en upplösning på 150 dpi. Få triangulära kalendrar tryckta nu - hög kvalitet och låga priser med print24.com!