Icon/Greenline Created with Sketch.

Smart cards

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Smart cards

  Tryck dina smart card

  Smartkort är mångsidiga plastkort. Oavsett om det är som passerkort till skåpet på gymmet eller rumskort på hotellet som presentkort/kupongkort eller som bonuskort i snabbköpet eller passerkort på företag, de praktiska plastkorten i kreditkortsformat är helt enkelt praktiska.


  Vi kan trycka upp till 50 000 chipkort per beställning i olika färger med era motiv, logotyp eller i era företagsfärger. Många extrafunktioner finns tillgängliga på begäran, såsom en LoCo-magnetremsa, ett extra skrivfält, ett hål eller klämmor för att fästa korten. Alla tryckta smartkort kan användas med standardläsare.

  Robusta chipkort i behändigt kreditkortsformat

  När du konfigurerar dina chipkort har du möjlighet att välja chip till vänster eller höger, beroende på din kortdesign. Dessutom kan du välja mellan två chipvarianter. Vi skapar dina kort med FM 4442 eller FM24C02 chip. Båda har en minneskapacitet på upp till 256 byte. Det innebär att kunddata, åtkomstdata samt köpdata, t.ex. för bonuskort, kan lagras och enkelt läsas med en standardläsare.

  Tack vare det praktiska formatet på 85,6 x 54 millimeter kan dina chipkort enkelt rymmas i plånboken. Fram och baksida är tryckta som standard. Vi använder CMYK fyrfärgsprocessen för utskrift. Det betyder att du är fri att välja dina motiv, foton, slogans eller logotyper. Vill du ha en förhandstitt på dina chipkort? Begär då ett skärmprov mot en liten avgift.

  Praktiskt tillbehör för dina smartkort

  För att öka säkerheten för åtkomst- eller betalkort kan du låta oss lägga till ett skrivfält på dina smartkort. Vi kan även lägga till en LoCo magnetremsa på korten. Ytterligare information kan lagras på den, som kan användas för bokning eller betalning. För enkel fastsättning erbjuder vi ett valfritt runt eller slitsat hål på toppen av kortet.

  Kortjojo är också väldigt praktiskt, t.ex. för mässor eller passerkort i företag. Dessa kan läggas till valfritt i konfiguratorn, liksom skyddshylsor av mjuk PVC eller robusta ID-kortsbehållare i porträttformat. Metallklämmor finns tillgängliga för att fästa smartkortet snabbt och enkelt på skjortan eller blusen. Välj helt enkelt önskade tillbehör i konfigurationsmenyn. Tryck smartkort till låg kostnad nu, upp till 25 000 stycken i upp till 10 versioner per beställning - med print24.com!