Icon/Greenline Created with Sketch.

Smartkort med magnetremsa

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Smartkort med magnetremsa

  Få magnetkort tryckta

  Det finns nog inte en plånbok idag som inte har ett magnetremskort i sig. Detta är inte förvånande, då dessa kort kan användas på många sätt, t.ex. som passerkort på gymmet eller som bonuskort på ditt favoritbageri.


  Magnetrandkort är också väldigt praktiska som presentkort eller kuponger. Samtidigt kan dessa kort också användas för branding. Här kan du få magnetremskort tryckta med dina motiv och med exklusiva ytbehandlingar som hologram till låg kostnad, i stora kvantiteter och utmärkt kvalitet.

  Praktiskt kreditkortsformat för dina magnetremskort

  Vi trycker dina motiv och grafik på 85,6 x 54 millimeters magnetremskort. Observera urtaget för magnetremsan när du skapar utskriftsdata. Korten kan tryckas i liggande format. Båda sidorna finns tryckbara som standard. För att ge dig största möjliga flexibilitet i ditt val av motiv trycker vi i CMYK. Det gör att foton såväl som företagsfärger eller logotyper kan tryckas på plastkorten i högt färgdjup och briljans.

  Ditt kort levereras med en HiCo magnetremsa som standard. Detta gör att du kan använda korten som till exempel säkerhetskort eller medarbetar-ID-kort. Tack vare High Coercivity kan data lagras mycket längre tack vare den robusta remsan. De billigare LoCo magnetremsorna är idealiska för hotelldörrnycklar. Förkortningen står för "Low Coercivity", vilket motsvarar en lägre flödestäthet av magnetfältet. LoCo-remsor är särskilt populära för applikationer med många skrivoperationer och ofta växlande data.

  Praktiska tillbehör till dina kort med magnetremsa

  Om du vill använda en extra säkerhetsfunktion kan vi lägga till ett skrivfält för kortinnehavarens signatur på kortet. För att fästa kortet är ett runt eller slitsat hål på vänster sida idealiskt. På så sätt kan magnetremskortet fästas som ett passerkort till en jojo, som du valfritt kan beställa hos oss.

  För att skydda magnetremsan från repor finns mjuka PVC-överdrag tillgängliga förutom märkesbehållare. Dessa kan bekvämt beställas tillsammans med metallklämmor för att fästa korten på jackor eller skjortor. Klämmorna finns med plast- eller textilficka.

  För ännu mer attraktiva magnetremskort - våra efterbehandlingsalternativ

  Få ut mer av dina magnetremskort med våra ytbehandlingar. Du kan få bokstäver eller logotyper varmstämplade i guld eller silver. Dessutom kan du optimera utseendet på dina kort med holografi i regnbågsfolie, vilket gör dem ännu mer exklusiva. På begäran kan vi lägga till klotsymbolen eller en VIP-bokstav som hologramfolie till vänster eller höger på magnetremskortet. Ett riktigt blickfång för klubbkort eller medlemskort.

  Om du vill numrera dina kort rekommenderar vi termisk transfertryck för löpande nummer eller streckkoder EAN 128 även med löpnummer. För en extra taktil effekt kan vi lägga till guld- eller silverprägling på dina magnetremskort. Få magnetremskort tryckta nu - låga priser, utmärkt kvalitet med upplagor på upp till 50 000 stycken - print24.com!