Icon/Greenline Created with Sketch.

Textielproducten

Drukt u eenvoudig online

Exclusieve beroepskleding in de look van uw bedrijf

Of u nu werkbroeken, werkjassen, vesten of basecaps voor uw bouwonderneming, blousen, overhemden voor u hotelbedrijf of kookoutfits en schorten voor uw horecabedrijf nodig heeft – bij print24 kunt u uw bedrijfskleding eenvoudig laten drukken of stikken met het logo van uw bedrijf. 

Zo zorgt u voor een representatieve, eenduidige stijl van uw medewerkers en wordt de teamgeest versterkt. Door hoogwaardige materialen en een degelijke afwerking, is onze bedrijfskleding bijzonder lang bruikbaar en door de vele uitvoeringen in verschillende kleuren en formaten ook geschikt voor alle afdelingen in uw onderneming.

Sportkleding op maat voor verenigingen en eventorganisatoren

Met basecaps, sportshirts, sportbroeken, sporttassen, sweaters en truien, biedt print24 een omvangrijk assortiment aan sportkleding aan voor verenigingen, eventorganisatoren of bedrijven. Door het gebruik van doorademende kleding en flexibel katoen en polyester kunnen we uw sportkleding eenvoudig bedrukken of bestikken. Ook is er de mogelijkheid tricots en sportbroeken met spelernamen en –nummers te bedrukken. Daardoor kunnen teams met een klein budget zich goede teamkleding veroorloven.

Vrijetijdskleding, kinderbekleding en huishoudelijke textielen

Hoodies en t-shirts als klassieke vrijetijdskleding op maat, kinderkleding zoals kinder- en babyshirts of huishoudelijk textiel zoals badjassen, handdoeken en stoffen tassen en nog veel meer, vervolmaken uns brede textielassortiment. 

Onze textielproducten voor in uw vrije tijd uit katoen, badstof of polyester zijn op maat bedruk- en bestikbaar en in vele verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten beschikbaar. Veel van onze textielproducten zijn al vanaf 1 stuk te krijgen en daardoor goed voor private doeleinden geschikt.