Icon/Greenline Created with Sketch.

Catering

Tryck bättre online

Praktiska produkter till varje gastroföretag

Restaurangblock och menyer från print24 tryckt individuellt med t.ex din loggo är oumbärlig i restauranger, barer, eller ölträdgårdar.


För att möta enskilda krav levererar print24 servitörsblock med antingen 25 eller 50 ark miljövänligt återvunnit eller av högkvalitets offset papper.


Dessutom DIN A4 menyer kan efterbehandlats med UV lack och cellofanomslag för att göra de ännu mer synlig tilltalande och motståndskraftigt mot slitage

Ditt meddelande på bordet

Enskilda tryckt av print24 med servetter och bordsunderlägg kan du använda bordet som en reklamutrymme och ställa ditt meddelande direkt med gästen.


Servetterna gjort av 3-ply nasdukspapper kan enskilda trycks på båda en kvart eller en fullytan i fyra färger


De bordsunderlägg av print24 är gjort av miljövänligt papper tryckt enskilda t.ex. med med nuvarande erbjudande dessa fungerar som information till dina gäster och skyddar också bordet mot fläckar.

Idealisk för reklam och evemang

Använd print24s enskilda tryckt bord utställning som en framträdande reklamutrymme på bordet och marknadsför dem till exempel säsongserbjudanden eller andra kampanjer bordtativet finns i olika format, tillverkade av olika papper och med olika ytbehandlingar och kan göras mer motståndskraftiga mot stress.


Om du vill placera gäster på evenemang eller informera dem om menyn är enskilda tryckt bordskyltar den idealisk produkt. Levererat i olika format olika papper och med olika yttbehandlingar. Print24 erbjuder idealisk bordskyltar för alla krav