Icon/Greenline Created with Sketch.

Förpackning

Tryck bättre online

Individuell förpackning idealisk för transport

Individuella förpackningar som är idealiska för att skicka dina produkter eller reklammaterial som vikkartonger och foldrar kan tryckas billigt hos print24.


Vi kan leverera vikbara lådor med en upplaga på upp till 50 000 exemplar, och med hänsyn till formatet och maxvikten kan dessa skickas särskilt kostnadseffektivt.


På grund av de tillgängliga formaten och den enkla stängningen är de vikbara lådorna idealiska för att skicka trycksaker, t.ex. tidskrifter eller broschyrer. De är individuellt tryckta och skyddar innehållet å ena sidan och framhäver det å andra sidan visuellt.

Praktiska klassiker om individuella förpackningar

Från print24 Individuellt tryckta viklådor och slide-in-lådor är praktiska förpackningsklassiker av högkvalitativ kromokartong. 


De vikbara lådorna från print24 är förpackningar i ett stycke som kan öppnas på två sidor. 

Inskjutningslådorna består av en inre och en yttre del som skjuts in i varandra. 

Både viklådor och inskjutbara lådor erbjuds i olika format och med olika ytbehandlingar, så att du hos print24 kan få den perfekta förpackningen individuellt tryckt för nästan alla ändamål.

Mat som är aptitretande förpackad

Livsmedelsförpackningar som popcornlådor, pommes friteslådor eller snacklådor kan tryckas billigt hos print24. Våra pommes friteslådor i olika storlekar är lämpliga för pommes frites, kebabkött eller andra snabbmatsprodukter och gatukostprodukter. Den belagda insidan är livsmedelssäker och våtbeständig. Popcornlådorna får inte saknas i någon biograf och passar också bra för nötter, rostade mandlar, chips eller andra snacks. Snacklådorna passar lika bra för färsk och läcker sushi som för frukt, ekologiska grönsaker eller bakverk.

Attraktiva förpackningar för butiker

Med påsar eller vikbara lådor med handtag som print24 trycker individuellt i din design kan du förpacka dina produkter, prover eller informationsmaterial på ett attraktivt och praktiskt sätt samtidigt. De är tillverkade av robust och högkvalitativ kromokartong, individuellt tryckta och med valfri ytbehandling, och är en idealisk förpackning som understryker innehållets höga kvalitet och samtidigt uttrycker en hög uppskattning av motparten.