Icon/Greenline Created with Sketch.

Skilte Aludibond

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skilte Aludibond

  Tryck skyltar på Aludibond

  Letar du efter ett elegant sätt att fästa din företagsskylt vid företagsentrén? Eller behöver du en skyltning som kan användas flera gånger? Då är skyltar av Aludibond ett utmärkt val. De stöttåliga produkterna är väderbeständiga och kan användas både inomhus och utomhus.


  Aludibond-skyltar är tänkbara för vägvisningssystem på mässor eller för konsumentinformation på försäljningsställen. Men du kan också använda skyltarna i butiken eller på evenemang. Vi trycker dina motiv till låga priser och i utmärkt kvalitet på Aludibond-skyltar. Vi tillverkar såväl enstaka skyltar som flera hundra stycken per beställning.

  Aludibond skyltar för ett exklusivt utseende

  En Aludibond-skiva består av ett kompositmaterial. Skivans kärna är tillverkad av polyeten och täckt av ett lager aluminium. Denna yta kan tryckas med lämplig teknik. Detta ger motiv och bokstäver ett matt och elegant utseende. Vi trycker Aludibond-skyltar med en tjocklek på tre millimeter och i över 20 format från 100 x 200 till 700 x 1 000 millimeter (DIN B1). Även specialformat eller friformsformat är möjliga. Materialet har en densitet på 3 500 g/m2 och är väderbeständigt.

  På begäran trycker vi båda sidor av dina skyltar så att de kan sättas upp med ett aluminiumstativ och användas från båda håll. Alternativt kan vi borra fyra hörnhål, så att du kan skruva fast skylten permanent på väggen. En flexibel lösning är sugkoppar, som kan tas bort i några enkla steg eller fästas på släta ytor. Med CMYK-tryck enligt Euroskalan kan många olika motiv appliceras på skyltarna. Vi tillverkar Aludibond-skyltar för ditt företag eller evenemang redan från ett ex.