Icon/Greenline Created with Sketch.

Skyltar hårdskum

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar hårdskum

  Tryck skyltar av hårdskum

  Vill du trycka skyltar som problemfritt kan användas såväl inomhus som utomhus, erbjuder vi skyltar av hårdskum. Det vattentäta materialet gör att du kan använda produkterna för skyltning på parkeringsplatser och för adresskyltar vid företagets entré.


  Med ett stativ kan hårdskumplattor också användas på mässor, på försäljningsställen eller i butikslokaler. Har du dina tryckdata till hands kan vi trycka dina hårdskumskyltar på en gång. Tryckning kan ske från bara ett ex. Vi utför också gärna större upplagor av flera hundra skyltar åt dig.

  Robusta och lättbearbetade hårdskum-tavlor

  Hårdskumskyltar har många fördelar. Det motståndskraftiga grundmaterialet av PVC är mycket lätt. Därför kan upp till 700 x 1 000 millimeter stora skyltar hanteras lekande lätt. Mer än 20 olika storlekar, friformsformat och specialformat kan väljas i konfiguratorn.


  Samtidigt är PVC vattentät och i viss mån UV-stabil. Därför kan de också användas utomhus. Här finns tre varianter att välja på. För inomhusbruk räcker tre millimeter tjocka skyltar av 1400 g/m² hårdskum. Om skyltarna ska användas flera gånger rekommenderar vi minst 2500 g/m² hårdskum med en tjocklek på fem millimeter. Krävs ännu mer robusthet och lång livslängd bör du välja 5000 g/m² hårdskum med en tjocklek på tio millimeter.

  Efter trycket kan vi på begäran avrunda hörnen och sätta in hörnhål för att fästa på väggen. PVC-skumskivan kan tryckas på fram- och baksidan. Med aluminiumstativet som tillval kan hårdskumskyltarna användas som displayer på mässor eller framför försäljningsställen.


  Vi trycker dina motiv i CMYK fyrfärgsprocess på PVC-skylten för att utan problem kunna realisera såväl foton som färgglad grafik eller texter.