Icon/Greenline Created with Sketch.

Skyltar kanalplast

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar kanalplast

  Tryck skyltar på kanalplast

  Letar du efter tryckbara skyltar som är robusta, slitstarka och hållbara är kanalplast ett givet val. Den används vanligtvis för valkampanjaffischer, men är också lämpliga för många andra ändamål. Du kan trycka dina skyltar på kanalplast om du vill göra utomhusreklam för ett evenemang eller skylta en specifik rutt för en löptävling.


  De robusta affischerna i polypropen är lika lämpliga för enkla vägvisningssystem på stora parkeringsplatser som på mässor. Här kan du med några få klick konfigurera dina kanalplastskyltar och dina tryckdata och vi tryckter dem i utmärkt kvalitet till en låg kostnad. Tryckning kan ske från bara ett ex. Men vårt tryckeri har tillräcklig kapacitet att göra flera tusen skyltar åt dig på en gång, t.ex. för stora kampanjer.

  Robusta skyltar för alla väder

  Vi trycker ditt budskap, dina instruktioner eller din reklam på ett 2,5 millimeter tjock kanalplastskiva. Det finns mer än 20 olika format att välja mellan. Även specialformat eller friformsformat är möjliga. Du kan få jättestora skyltar tryckta i B1-format såväl som små polypropen-skyltar på 100 x 200 millimeter. Välj bara önskad storlek i konfiguratorn.


  Materialet som används är så kallad "Akylite". Detta är polypropylen som kan återvinnas till 100 procent. Fördelen med kanalplastskivor är att de är mycket lätta trots sin storlek. Samtidigt är polypropylen mycket robust och slitstark. Du kan därför använda affischerna flera gånger.

  På begäran lägger vi till en 4-håls hörnborr så att du kan fästa plåtarna med buntband eller annat material. Som tillval finns också sugkoppar. Välj helt enkelt "sugkoppsskyltar" i konfigurationen.


  Vi använder CMYK-processen för tryckning för att kunna förse skyltarna med foton, grafik, texter eller slogans.