Icon/Greenline Created with Sketch.

Skyltar lättskum

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar lättskum

  Tryck skyltar av lättskum

  Lättskumskivor har många användningsområden inomhus. Oavsett om som reklamskyltar i försäljningslokaler eller informationsskyltar på mässor, de lätta men ändå robusta skyltarna är perfekta för att presentera information eller reklam. Tack vare deras låga vikt är upphängningen ytterst enkelt. Samtidigt är upphängningen med killister särskilt tilltalande.


  Hos oss kan du trycka dina motiv, texter eller reklambudskap på lättskumskyltar till förmånliga priser. Tryckning kan ske från bara ett ex. Vi utför också gärna större upplagor av flera hundra skyltar åt dig.

  Lättskum-tavlor för en luftig lätt presentation

  Vi trycker lättskumskyltar i format från 100 x 200 till 700 x 1 000 millimeter med en tjocklek på fem millimeter. Med en densitet på 635 g/m² är den så kallade "sandwichpanelen" stabil och mycket lätt tack vare det skummade polyuretan-materialet. I vårt skyltsortiment är lättskumskyltar de som har lägst vikt. Detta gör dem särskilt attraktiva för inomhusreklam eller för flexibla informations- och vägvisningssystem på mässor och evenemang.

  Vi kan trycka dina skyltar på en eller båda sidor. För tryckning använder vi oss av fyrfärgs-Euroskala, så att du har maximal flexibilitet i valet av motiv. På begäran rundar vi av hörnen på lättskumskyltarna efter tillskärning och infogar hörnhål vid behov. För fastsättning finns killister som tillval. Välj dem bara i konfiguratorn och lägga i din beställning.