Icon/Greenline Created with Sketch.

Skyltar/Skivtryck

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar/Skivtryck

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  Tygbanderoller

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Reklamteknik

  Banderollramar

  Trycksaker

  Affischer

  Tryck anpassande skyltar online

  Vill du förse skyltar med tryck på ett professionellt sätt, och vill du kunna välja mellan en mängd olika material och format? Starta i så fall din konfiguration på print24.com redan idag! Våra skyltar lämpar sig för många olika ändamål – som reklamskyltar för evenemang, som valaffischer, som fasadskyltar, som registreringsskyltar eller som väggbeklädnad. vi producera upp till 50 skyltar på samma gång. Förutom transparent plexiglas XT kan alla material förses med tryck på båda sidorna.


  På detta sätt drar du nytta av vår erfarenhet. Vi använder endast toppmaterial och högvärdiga färger för våra tryck. Liksom gatupratare är reklamskyltar enkelt och snabbt att använda. Beroende på designen kan montering vara lösare eller stramare och beroende på materialet kan du använda dina skyltar för längre elle kortare perioder. 

  Många format anpassad till ditt förfogande

  Från små 110 x 510mm upp till 1500 x 3000 mm kan du konfigurera och trycka ditt format eller din individuella ffria form online. Skyltar av Akylite, aludibond, hårdskum och lättskum kan beställas från print24.com från 200 x 300 mm.

  Om du väljer skyltar gjort av XT plexiglas, börjar alternativ från 300 x 400 mm och kan gå upp till DIN A0 format. Alla skyltar tillgängliga på print24 kan tryckas i stående eller i liggande format. 

  Material

  Alu-Dibond:

  Med en densitet på 3500 gsm och en tjocklek på 3 mm är alu-dibond mycket robust och stabil. Plattorna finns i matt svart, vitt, borstad metalliskt guld, koppar och silver. De tre metallplattorna är silver på baksidan, den svarta plattan är blank svart och alla fyra kan enbart tryckas på framsidan. Endast den vita Aludibond-plattan erbjuder trycket på båda sidor. Vi erbjuder den stötsäkra kompositplattan av aluminium med en polyetenkärna. Det väderbeständiga materialet kan borras.

  Hårt skum:

  Det lätta, flexibla PVC-skumarket har tjocklekar 3 mm, 5 mm eller 10 mm och har därför en densitet mellan 1100 och 5 000 g / m2. Det vattentäta materialet har begränsad UV-beständighet men är mycket lätt att hantera. Skyltar med hårt skum kan skäras, fräsas eller borras.

  Dubbelväggslakan (Akylite):

  En rivsäker kartong av polypropen 2,5 mm tjock och med en densitet på 450 g / m2. Materialet är 100% återvinningsbart.

  XT plexiglas: Detta material är tjockare än alu-dibond och lite dyrare . Med en densitet av 6000 gsm och en tjocklek av 5 mm kommer den stötttåliga , väderbeständiga och klara akrylglaset inte bara kännetecknas en fast yta utan är också mycket tilltalande. Den UV trycks på baksidan och syns genom glaset.

  Plexiglaset grundas före tryck, som gör att bläcket att håller sig bättre. Lättskum: Med en densitet av 635 gsm och en tjocklek av 5mm är den lättskum det lättaste materialet som används för våra skyltar. Den är väldigt enkel att skära och har en PUR skum kärna.

  DISPA® papperstallrik

  DISPA® papperstallrikar är det miljövänliga alternativet:

  De är 100 % återvinningsbara och samtidigt mycket formstabila, eftersom de består av en präglad papperskärna med flera papperslager. Med 850 gsm och 3,8 mm tjocklek är DISPA® ultralätt och böjtålig. Dessutom kan utmärkt tryck återges på den släta, vita ytan.

  Wellpapp kartong vit

  Vår wellpapp är en högkvalitativ kartong med wellpapp inuti och släta, vita sidor, som kan tryckas perfekt på. På grund av de ihåliga utrymmena är wellpappen mycket lätt och ändå stabil. Den är återvinningsbar och därför miljövänlig.

  Vi erbjuder wellpapp i 3 olika tjocklekar: Den tunnaste och därmed lättaste är endast 1,4 mm tjock, med en gsm på 320 gsm. Vi har även skivor med tjockleken 2,3 mm och 4 mm, vardera med 500 gsm respektive 550 gsm.

  Re-board® honeycomb kartong

  Re-board® honeycomb kartong är riktigt allround: inte bara är den brandbeständig, absolut miljövänlig och 100 % återvinningsbar – utan den är även utomordentligt stabil: detta lätta trendmaterial kan bland annat användas för att tillverka möbler. .

  Vi erbjuder Re-board® honeycombboard i en tjocklek på 10 mm och en ytvikt på 1 400 g/m2.

  Individuella bearbetning för professsionella skyltar

  Behöver du en speciell bearbetning åt dina skyltar? Akylite, hårdskum, alu-dibond och XT-klara perspexskyltar kan förborras med fyra hål i hörnen av våra experter. Hålen har en diameter på 10 mm. Förutom hålen kan du beställa dina skyltar med rundade hörn. Detta behandlingsalternativ är tillgängligt för materialen akylite, lättskum, hårdskum eller alu-dibond.

  Om du vill använda dina skyltar på offentliga evenemang eller ställer dem upp i offentliga miljöer behöver ha B1 brandsäkerhets certifering. När du väljer våra hårdskumskyltar håller dig och dina besökare trygg eftersom materialet är certifierad enligt DIN 4102-1n och uppfyller alla krav på B1 brandsäkerhet. Skyltar gjort av hårdskum är väldigt eldtåliga och brinner inte av sig själv. 

  UV direkt tryckning

  För tryckning av dina reklamtryck använder vi UV direkt tryckning och vi använder bläck av högsta kvalitet.


  Skyltar kan tryckas på framsidan samt på baksidan. 

  Det torkade bläck har en satinbehandling och påminner om laminerade material. Detta ger bläcket mer kraft och bättre motstånd mot gulning. UV direkt tryckning behövs inte några lösningsmedel och är därför en mer miljövänlig tryckteknik.

  Skylt-tillbehör för alla syfte

  För hängning, och montering har vi lämpliga tillbehör för varje syfte. Urvalet av tillbehör i konfigurationsmeny beror på valt material. Du kan välja en uppsättning av fyra sugkoppar för akylite skyltar. Franska cleat-galgar är tillgängliga för hårdskum och alu-dibond skyltar. Endast för det stabila materialet Aludibond erbjuder vi distansfästen, med vilka du kan montera dina skyltar med 90 grader mot väggen.


  Vår högkvalitativa rostfritt stål distansdelar eller aluminiumbas kan beställas med aludibond, XT klart plexiglas och hårdskum från 5 mm. Den praktiska monteringssatsen för takuppsättning klarar en maximal bärbelastning på 10 kg, kan beställas med akylite, alu-dibond, lätt- eller hårdskum skyltar. För alu-dibond material erbjuder vi också en hållare för att fästa skyltar vinkelrätt mot väggen.