Icon/Greenline Created with Sketch.

Skyltar akrylglas

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar akrylglas

  Tryck akrylglasskyltar

  Letar du efter en permanent lösning för skyltar på dina kontorsdörrar eller entrén till ditt företag, är Plexiglas-skyltar ett bra alternativ. Det genomskinliga materialet trycks på en sida. Dina motiv får ett särskilt djup när de betraktas genom glaset.


  Vi trycker dina motiv, texter eller reklambudskap till förmånliga priser på akrylglasskyltar redan från ett enda ex. Men vi kan också utföra upp till 10 000 per beställning på en gång.

  Högkvalitativt Plexiglas XT klart för tilltalande skyltar

  För tryckning av dina akrylglasskyltar används högkvalitativt Plexiglas XT klar. Det fem millimeter tjocka plastglaset har en densitet på 6 000 g/m², är slagtåligt och väderbeständigt. Du kan därför använda dina skyltar både inomhus och utomhus.


  Vid dimensionering av din plexiglasskylt har vi mer än 20 olika format att välja mellan. Efter önskemål kan också en fri form bestämmas och tryckas på så sätt. För att fästa akrylglasskyltarna rekommenderar vi att borra hål i hörnen.

  Dina motiv appliceras med hjälp av UV-tryck på skylten. CMYK fyrfärgstryck ger stor flexibilitet i valet av motiv och teckenfärger. Förutom företagsdesignen kan även foton eller annan grafik appliceras på akrylglaset. Eftersom motivet trycks "bakom glas" får man alltid en speciell djupverkan när man tittar på det, vilket skiljer dessa skyltar från vanliga produkter i denna kategori.