Icon/Greenline Created with Sketch.

Sugkoppsskyltar

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Sugkoppsskyltar

  Tryck sugkoppsskyltar

  Det finns en mycket enkelt, rent och snabbt sätt att fästa skyltar på släta ytor: sugkoppar. Då kan du fästa sugkoppsskyltar på dörrar eller whiteboards utan att lämna några rester och utan att borra. Bara trycka på, klart.


  Skyltarna kan användas på många olika sätt. Sugkoppsskyltar är omtyckta för flexibel skyltning av lokaler för utbildningar eller som informationsskyltar när t.ex. lokaler på utbildningsinstitutioner är upptagna. En praktisk skylt med sugkoppar kan också användas vid evenemang, mässor eller i butiken. Här kan du få sugkoppsskyltar tryckta till ett förmånligt pris.

  Robusta skyltar av polypropen med praktiska sugkoppar

  För trycket på din sugkoppsskylt står en 300 x 400 millimeter stor och 2,5 millimeter tjock kanalplastskiva till förfogande. Skylten är tillverkad av rivfast polypropylen med en vikt på 450 g/m², vilket gör dina skyltar mycket robusta.


  Tack vare sugkopparna behövs ingen borrning, så hela skyltens yta kan användas för tryck i CMYK. Fyrfärgsprocessen ger maximal flexibilitet vid valet av motiv. Så kan grafik och foton samt bokstäver tryckas på skyltarna.

  För ett stabilt fäste använder vi en sugkopp i varje hörn av skylten. Genom att trycka på skyltarna kan de genom undertryck fästas på nolltidv och avlägsnas lika snabbt. Efter borttagningen finns det inga rester på ytan. Tack vare det robusta materialet kan dina sugkoppsskyltar användas om och om igen utan problem.