Icon/Greenline Created with Sketch.

Reklamprodukter

Tryck bättre online

Söta meddelanden till dina kunder

Skicka söta meddelanden till dina kunder med specialtryckta godis, fruktgummi, choklad, druvsocker och kanelstjärnor


Våra godis, som är tryckta med din design i hög kvalitet, är attraktiva reklamgåvor som dina kunder också kommer att uppskatta att använda i vardagen och på så sätt öka räckvidden för ditt budskap.


De kan också bifogas beställningar som en söt överraskning eller ställas ut på mässor som en perfekt give-away med ditt reklambudskap.

Praktiska hjälpmedel för vardagen i din design

Shoppingpengar, isskrapor och nyckelband är praktiska hjälpmedel som dina kunder ofta och gärna använder i vardagen. De trycks individuellt med din logotyp av print24 och säkerställer att du förblir i dina kunders minne.


Precis som våra nyckelband är shoppingchips som nyckelringar eller i chiphållare billiga reklamprodukter och populära give-aways vid många olika tillfällen.


Isskraporna från print24 finns i olika utföranden och är populära reklampresenter för bilförare.

Extraordinärt reklammaterial som är skräddarsytt

Skräddarsydda tryckta linjaler, måttband och vikningsregler är exceptionella reklamprodukter som imponerar på dig inte bara som hantverkare.


Dessa produkter finns i olika utföranden, format och färger och kan tryckas individuellt, till exempel med din logotyp, och är en originell reklampelare, inte bara för hantverkare.