Icon/Greenline Created with Sketch.

Textilier

Tryck bättre online

Exklusiv arbetskläder I ett korporativutseende

Huruvida arbetskälsonger, jackor, vast eller baseball mössor för ditt hantverksföretag, blusar och skjortor för din hotell eller kokrockar och förkläden för ditt gastroföretag- på print24 kan du broda högkvalitets arbetskläder på låga kostnader för många industrier t.ex. med det namn och logo av ditt företag. Den här säkertställer ett jämn utseende av dina anställda och också den laganda. Pga högkvalitativa material och robust utförande är våra arbetskläder särskilt hållbara samt varaktig pga olika design, färger och storlekar ocskså lämpligt för kraven av dittföretag.

Enskilda idrottskläder för klubb och evenemangs arrangörer

Med baskepsar, funktionella, skjortor, byxor, strumpor, väskor, jackor och tröjor erbjuder print24 ett omfattande sortiment av idrottskläder för klubbar, evenemangarrängörer eller företag. Genom att använda andningsbara och flexibel bomull och polyestertyg till tryckning, flockning eller brodering skapas högkvalitativa enskilda träningskläder som uppfyller de specifika kraven hos idrottare. Med möjligheten atttrycka tröjor och sportbyxor med spelarens namn och spelarenummer hela lag kan också utrustas med högkvalitativa enskilda tryckt lagkläder även på en liten budget.

Personliga fritidskläder, barnskläder och hemtextiler. 

Hoodies och Tshirt som klassika enskilga fritids kläder, barnskläder liksom barnens skjortor eller högkvalitativa hemtextiler liksom badrockar, handukkar och tote väskor samt många olika urval av textil trycksaker. Vår textilprodukter för vardagliga och fritidsbruk är tillverkad av högkvalitativ bomull, terry eller polyester tyg är enskilda tryckbar och broden och tillgängliga i många olika design, färger och storlekar. Mängden av vår textilprodukt är redan tillgängliga från lopp 1 dvs små upplagor och är därför också lämpliga för privata syfte och tillfälle,